La Bermo ai preturi si conditii surprinzator de flexibile!

La Bermo ai preturi si conditii surprinzator de flexibile!
Se spune că marii oameni de afaceri sunt adevăraţi maeştrii ai investiţiilor bune. Sunt cei care studiază temeinic piaţa, profită de oportunităţi şi investesc atunci şansa este de partea lor.

În prezent, oportunitatea de a realiza o investiție cu adevărat profitabilă vine din partea dezvoltatorului imobiliar Bermo. Acesta lansează pe piața arădeană o politica specială de vânzări organizată în jurul conceptului de negociere, flexibilitate şi deschidere faţă de client. Practic, odată așezați la masa de negociere, toate preţurile şi condiţiile de achiziţie ale apartamentelor sunt discutate şi analizate împreună cu clienţii. Scopul este acela de a se găsi cea mai bună soluţie cu privire la preţ şi modalitatea de plată.

Am regândit politica de vânzări deoarece, Bermo este un proiect imobiliar premium, cu un înalt standard de calitate și dorim să eliminăm toate aspectele care ar putea împiedica pe cei interesați să devină parte a celei mai exclusiviste comunități rezidențiale din Arad. Considerăm că este unul dintre acele momente care nu trebuie ratate, mai ales din prisma faptului că mai avem disponibile un număr limitat de apartamente. ( Dorin Cura – Director de Vânzări Bermo)

Bermo este mai mult decât un ansamblu rezidențial, este locul în care odată mutat, perspectiva asupra vieții ți se schimbă. Este un sentiment de exclusivism pe care îl trăiești doar aici deoarece Bermo este un loc unic. Se adreseză celor care privesc achiziţia unui apartament nou în termeni de investiţie: investiţie în confortul familiei, în intimitate, în propria imagine, în siguranţa economică.

Te invităm să afli mai multe despre oferta Bermo deoarece acum este momentul să te bucuri de cea mai bună calitate din oraș și de prețuri pe care le facem împreună. 

www.bermo.ro

0731.660.116 / 0728.458.458