M10 Arad denunţă „cinismul PDL”

De Simion Todoca
2Comentarii
Mircea Pereş Foto: JA
Mircea Pereş Foto: JA
Liderul M10 Arad, Mircea Pereş, este de părere că actuala administraţie aplică, spre disperarea locuitorilor Aradului, strategia „panglicilor tăiate la momentul oportun”, mai exact, în perioada campaniilor electorale.

„Ceea ce nu se știe de către toţi locuitorii oraşului este că tot haosul de pe drumurile urbei este creat, în mod voit, de către conducătorii PDL. La întruniri de taină în ţări străine, unde nu pot fi urmăriţi, decidenţii PDL-işti şi-au făcut socotelile de ceva timp, ca lucrările de reabilitare a străzilor precum şi alte investiţii importante (cum ar fi stadionul UTA) să fie finalizate exact în campania electorală pentru alegerile locale şi cele parlamentare. Practic, se doreşte ca oamenii să fie influenţaţi de marile realizări ale elitei PDL-iste şi, vrăjiți de aceste realizări, să dea buluc la urne ca să voteze cu Falcă şi compania. Până atunci, însă, străzile oraşului nostru arată ca după război, starea catastrofală a trotuarelor face ca acestea să fie inaccesibile pentru părinţii care împing cărucioarele cu bebeluşi, ca să nu mai vorbim pentru persoanele cu dizabilităţi.

Dacă vorbim despre piste de biciclete, ne apucă râsul. La întrebarea „De ce a trebuit tăiat asfaltul proaspăt așternut, în loc să se traseze direct pista de biciclete? ” răspunsul vine absolut aiuritor: „trebuia să cheltuim banii ”. Nu credem că are sens să comentăm, dar subliniem că asta este gândirea sinceră a celor din Primărie şi chiar ţi se spune că așa e normal. După cum tot „normal” este ca deja renumiţii „bizoni” cu maşini „bengoase” să facă tot ce îi taie capul, ştiind că nu vor fi deranjaţi, pentru că poliţiştii nu au timp de ei, fiind ocupaţi să-i amendeze pe cetăţenii de rând.

Nu o să negăm meritul edilului, care în primii ani ai primului mandat a reuşit să dezvolte oraşul şi a făcut ceea ce niciun alt primar nu a reușit până la momentul respectiv, dar trebuie să spunem că, de atunci, lucrurile s-au schimbat categoric. Lucrările executate sunt de o calitate mai mult decât îndoielnică, acesta fiind și motivul pentru care, în termen scurt de la finalizarea lucrărilor, apar primele gropi, că drumurile sunt vălurite imediat după execuţie. Nu vom spune că aceasta este consecinţa comisioanelor, despre care nu ştim dacă s-au dat sau nu s-au dat, dar aceasta este starea de fapt. Cinismul liderilor PDL, cu nume preschimbat în PNL, ne arată cât le pasă acestora de starea orasului şi a locuitorilor. Partidul M 10 îşi propune să nu-i lase pe cetăţenii Aradului să uite modul în care au fost trataţi până la momentul tăierilor triumfaliste de panglici. Pentru că, dacă uită, vor trăi încă patru ani într-un oraş ca după război”, spune Mircea Pereş.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor