Magie şi zâmbet la Grădiniţa P.P. Nr.15, Arad

De Camelia Moler
Magie şi zâmbet la Grădiniţa P.P. Nr.15, Arad
Veselia revederii colegilor şi a doamnelor educatoare, emoţia cu care copiii din grupa mică au păşit pentru prima dată pragul gradiniţei, părinţi şi o ploaie de flori – toate acestea alături de un „Bun venit!” adresat cu caldură tuturor celor mici la început de an şcolar de către cadrele didactice ale Grădiniței cu Program Prelungit Nr.15 Arad, devenită din 01 septembrie 2015 unitate structură a Grădiniţei cu P.J. Nr.1 Arad.

Vacanţa a trecut şi odată reveniţi la grădiniţă, pe copii îi aşteaptă noi responsabilităţi. Şi nu doar pe copii, ci şi pe părinţi şi cadrele didactice. În Grădiniţa cu P.P. Nr.15 Arad, copiii primesc o educaţie de cea mai bună calitate, graţie unui colectiv didactic deosebit de competent, care ştie să graveze în inimile copiilor calităţi care vor dăinui în timp precum: CINSTEA, BUNĂTATEA, HĂRNICIA, ONOAREA. În încercarea de a-i ajuta pe cei mici să înţeleagă tainele acestei lumi, doamnele educatoare, prin excelenţa pe care au dovedint-o de-a lungul timpului în a educa preşcolari, realizează acest lucru cu foarte multă înţelegere şi răbdare. Pentru acestea, prioritar este sufletul copilului, atât de avid de cunoaştere, încât consideră că trebuie hrănit cu dragoste şi afecţiune.
Bobocilor din grupa mică întreg colectivul de educatoare şi cei mai mari dintre copii le-au urat un călduros „Bun venit !”, iar de partea de divertisment s-a preocupat cu măiestrie Catalin Pintea, cunoscut sub numele de Magicianul. Dorim tuturor copiilor, cadrelor didactice şi părinţilor un an şcolar plin de succes şi realizări

Taguri: , , , , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !