Manager-surpriza la Ambulanta

De Diana Dutu
Reactualizat la:
Manager-surpriza la Ambulanta
ARAD. Deşi toată lumea aştepta ca dr. Mircea Merea să fie numit, zilele acestea, manager general al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Arad, lucrurile au luat o cu totul altă întorsătură.

UPDATE. „Sistemul de sănătate este pentru mine în acelaşi timp o provocare, dar şi o plăcere. Ca manager, această funcţie mă onorează dar mă şi obligă. Am dorit să vin și să ocup această poziție plecând de la o idee generoasă. Și anume aceea că se poate face performanță în domeniul managementului unei structuri, indiferent de specificul nemijlocit al acesteia. Am venit având cunoștință de faptul că există o echipă. Ştiu că am de-a face cu o echipă de profesioniști, considerând că toți putem să ne raliem spre un scop comun, adică ridicarea standardului în oferirea de servicii medicale. Cred că într-o echipă care-și propune un deziderat comun, acela de îmbunătățire a nivelului serviciilor, se poate face performanță” – ne-a declarat, în exclusivitate, noul manager al SJA Arad.


Începând de marţi, 16 septembrie, dr. Raveca Mărioara Nicoară preia fotoliul eliberat, prin demisie, de Roberto Schill. Dr. Nicoară a primit aviz favorabil din partea Ministerului Sănătăţii pentru preluarea atribuţiilor de manager general al SJA Arad, pe perioadă interimară, până la ocuparea postului prin concurs. Medic în specialitatea medicină de urgenţă, dr. Raveca Mărioara Nicoară a deţinut, la un moment dat, funcţia de manager al Centrului de Sănătate Sântana iar, în prezent, activează ca medic în cadrul punctului de lucru Sântana al Unităţii de Primire Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean Arad. Ea urmează să demisioneze din acest post pentru a prelua frâiele Serviciului Judeţean de Ambulanţă.Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor