Misterul pistei şerpuite de pe Condurașilor

De Valentin Goran
4Comentarii
Misterul pistei şerpuite de pe Condurașilor
Pista pentru bicicliști ce șerpuiește pe strada Condurașilor va oferi arădenilor norocoși câteva locuri de parcare.

ARAD. Unul din misterele pistei pentru bicicliști ce se construiește pe strada Condurașilor a fost elucidat. În materialul publicat de Jurnal arădean/Aradon „Pista care șerpuiește pe șosea”, publicat luni, 18 mai, am expus nemulțumirile arădenilor cu privire la modul în care se construiește pista pentru bicicliști ce face legătura între cartierul Alfa și Piața Sârbească. Arădenii au cerut lămuriri pe adresa redacției noastre întrebând: De ce pista șerpuiește din loc în loc? De ce a trebuit decapată o șosea aproape perfectă când se putea pur și simplu vopsi pista? Ulterior am cerut lămuriri clare reprezentanților Municipalității, însă, toate răspunsurile primite pentru documentarea materialului de luni au făcut referire la proiectant și constructor.

Parcare între pistă și trotuar

Urmare a publicării materialului în ziua de luni, unul din mistere a fost elucidat. Reprezentanții Primăriei Municipiului Arad ne-au destăinuit acum că aceste unduiri ale pistei au totuşi un rol (şi nu este vorba doar de o pistă trasată într-o stare avansată de „euforie” de pildă) și anume acolo unde pista se distanțează de trotuar vor fi realizate parcări auto! Foarte puţine desigur, dacă stai să le numeri. Norocoși ar putea fi doar arădenii a căror case se află în dreptul acestor locuri de parcare. Ceilalți arădeni nu vor mai avea dreptul să își parcheze mașinile în dreptul casei în care locuiesc, deoarece pista nu va mai permite destul spațiu şi pentru maşini, şi pentru biciclişti, şi pentru tramvaie.

Al doilea mister

Mai rămâne de aflat de ce strada, ce s-a prezentat impecabil după mai bine de 7 ani de la finalizarea lucrării de modernizare, a fost tăiată și nu s-a dat cu vopsea pur și simplu. O întrebare care îi frământă pe mulți arădeni, fiind vorba de bani publici și de o lucrare care la prima vedere pare a se face de mântuială.4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor