Motociclistul arădean care a trecut prin faţa trenului îşi explică gestul

De M.B.
22Comentarii
Motociclistul arădean care a trecut prin faţa trenului îşi explică gestul
Tânărul susţine că se grăbea acasă, pentru că avea medicamente cumpărate pentru nepoţica sa, dar neagă că i-a făcut semn obscen mecanicului de locomotivă.

Arădeanul de 26 de ani din Horia care a primit două amenzi, în total 3.400 de lei, după ce a trecut prin faţa unui tren deşi avea barierele coborâte, iar apoi i-ar fi arătat degetul mijlociu mecanicului de locomotivă, a acceptat să ne spună ce l-a determinat să îşi rişte viaţa. Tânărul recunoaşte că putea fi lovit de trenul care a trecut după numai câteva secunde în urma sa, dar spune că era grăbit să ajungă acasă în Horia, pentru că nepoţica sa era bolnavă, iar el cumpărase medicamentele necesare.

„După cum se vede pe înregistrarea video, eu am aşteptat câteva minute la barieră, dar apoi am decis totuşi să trec peste linii. Eram grăbit, pentru că am fost sunat de familie să cumpăr medicamente pentru nepoţica mea, care era bolnavă”, a povestit arădeanul pentru Jurnal Arădean / Aradon.

„N-am văzut trenul”

Mulţi dintre cei care au urmărit imaginile video publicate de Aradon în cursul zilei de miercuri au considerat că motociclistul a aşteptat intenţionat la barieră până a sosit trenul, pentru a trece prin faţa acestuia. Tânărul neagă însă că a fost un gest teribilist sau că a vrut să dovedească ceva şi susţine că nu a văzut că trenul era atât de aproape: „E drept, mi-am riscat viaţa, mi-am dat şi eu seama când am văzut că trece trenul imediat după mine. Nu văzusem însă locomotiva că se apropie, pentru că există un gard care mi-a obturat vizibilitatea în locul în care mă aflam. Dacă vedeam trenul, nu riscam”, susţine motociclistul.

Neagă semnul obscen

Arădeanul a plătit amenda de 2.900 de lei primită miercuri pentru nerespectarea legislaţiei rutiere, respectiv jumătate din sumă, pentru că a achitat imediat ce i-a fost aplicată. A refuzat însă să plătească a doua amendă, de 500 de lei, pe care a încasat-o pentru că i-ar fi făcut un semn obscen mecanicului de locomotivă. Poliţiştii asta au înţeles din imaginile video urmărite şi l-au sancţionat potrivit Legii 61/1991.

„După ce am trecut, m-a întors şi am ridicat palma pentru a-mi cere scuze mecanicului de locomotivă, care m-a claxonat insistent când m-a văzut că trec peste linie. Nu era degetul mijlociu ridicat… Poliţiştii m-au pus să dau o declaraţie că am făcut semn obscen, probabil pentru a avea ei acoperire pentru amendă, dar am refuzat. Voi cere imaginile de la CFR prin avocat şi voi ataca în instanţă amenda de 500 de lei, pentru că am primit-o pe nedrept. Cealaltă amendă e corectă şi îmi recunosc greşeala”, a încheiat motociclistul.

motociclistul
Tânărul aflat pe motocicletă a fost filmat cum trece printre barierele CFR la ieşirea din Arad spre Horia, iar apoi îi arată degetul mijlociu mecanicului de locomotivă. Gestul teribilist al unui tânăr din Horia l-ar fi putut costa viaţa! Zilele trecute, bărbatul aflat pe o motocicletă a fost surp...22Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor