Ne dau căldură cu acte în regulă

De Monica Ardelean
1Comentariu
Au primit licență
Au primit licență
CET Hidrocarburi a primit pentru un an licența pentru transportul și distribuția agentului termic.

O întrebare care a fost pusă de mai multe ori, pe care s-au bătut multe vorbe, care a stârnit panică printre arădeni. Are CET Hidrocarburi licență de transport și distribuție pentru agentul termic? Pentru că iarna trecută şi chiar şi în această toamnă, ştirea care a creat panică printre consilierii locali a fost cea care anunţa că Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice – A.N.R.S.C. – nu a mai acordat licenţă de furnizare a energiei termice. În martie 2014 a fost data limită până la care CET Hidrocarburi avea licență. Iarna trecută furnizarea s-a realizat, în mod excepţional, în baza unui act emis de Consiliul Local al Municipiului Arad. Printr-o hotărâre CLM s-a concesionat atunci, pentru 16 ani, acest serviciu către CET Hidrocarburi prin atribuire directă. Hotărârea nu a mai produs, însă, efect din luna martie a acestui an, când era și termenul limită dat de ANRSC pentru ca administraţia locală să scoată serviciul la licitaţie.

Nu s-a schimbat, însă, nimic. Licenţa a fost acordată tot pentru CET Hidrocarburi pe ultima sută de metri chiar de către A.N.R.S.C. Reprezentanţii CET au declarat pentru Jurnal arădean şi www.aradon.ro că „în prezent SC CET Hidrocarburi SA deține licența clasa 2 pentru serviciu public de alimentare cu energie termică cu excepția producerii energiei termice în cogenerare, pe perioada 11.09.2015 – 11.09.2016”. Iarna aceasta va trece cu bine, cel puțin din acest punct de vedere, și până la un nou termen limită reprezentanții Primăriei au timp să mai organizeze o licitație sau poate chiar să unească cele două CET-uri1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor