Niciun candidat nu a obtinut postul de grefier la Tribunalul Arad

De Ioana Costas
Niciun candidat nu a obtinut postul de grefier la Tribunalul Arad
ARAD. Dintre cei 18 candidaţi care s-au înscris pentru ocuparea celor două posturi de grefier la Tribunalului Arad, niciunul nu a fost declarat admis.

Dacă în urma probei practice eliminatorie de verificare a cunoştinţelor de operare pe calculator, 8 candidaţi au fost declaraţi admişi, la proba scrisă niciunul dintre aceştia nu a obţinut media minimă (nota 6) necesară.

5 admişi din 85 de candidaţi

În ceea ce priveşte concursul pentru ocuparea celor 5 posturi de grefier la Judecătoria Arad, din cei 85 de candidaţi înscrişi, au fost declaraţi admişi, în urma probei practice eliminatorie de verificare a cunoştinţelor de operare pe calculator, 46 de candidaţi, iar, la proba scrisă, 16 candidaţi au obţinut media necesară pentru a putea fi declaraţi admişi (minim 6). Cele 5 posturi de grefier la Judecătoria Arad au fost ocupate în ordinea descrescătoare a mediilor, 11 dintre candidaţi fiind admişi fără loc.

La concursul pentru ocuparea celor 2 posturi de grefier la Judecătoria Lipova, din cei 16 candidaţi înscrişi la concurs, au fost declaraţi admişi, în urma probei practice eliminatorie de verificare a cunoştinţelor de operare pe calculator, 11 candidaţi, iar, la proba scrisă, 2 candidaţi au obţinut media necesară (minim 6) pentru a putea fi declaraţi admişi.

16 grefieri ‘’fără posturi’’

De asemenea, la concursul pentru ocuparea celor 2 posturi de grefier la Judecătoria Gurahonţ, din cei 14 candidaţi înscrişi la concurs, 10 candidaţi au fost declaraţi admişi, în urma probei practice eliminatorie de verificare a cunoştinţelor de operare pe calculator, iar la proba scrisă, 7 candidaţi au obţinut media necesară pentru a putea fi declaraţi admişi (minim 6) , iar 5 candidaţi au fost admişi fără loc. Astfel, 16 candidaţi care au obţinut note de trecere la ambele probe, au fost declaraţi admişi fără loc. Deocamdată nu se ştie dacă se va organiza un nou concurs pentru ocuparea celor două posturi de grefier la Tribunalul Arad.

Procentaj slab

‘’Facem precizarea că, din totalul de 133 de candidaţi, doar 25 au dovedit abilităţi minime necesare exercitării atribuţiilor de grefier, adică, un procent de numai 18,8 la sută’’, a declarat consilierul Diana Dărăban, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Arad.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !