NU RĂSPUNDEȚI la numărul acesta de telefon! Vă distruge cartela SIM și mobilul

De Simion Todoca
Reactualizat la:
5Comentarii
NU RĂSPUNDEȚI la numărul acesta de telefon! Vă distruge cartela SIM și mobilul
Dacă un corespondent lasă un mesaj să apelaţi numărul 06 07 74 52 41, nu apelaţi în nici un caz acest număr; factura dumneavoastră va fi foarte mare.

Această informaţie, transmisă de Oficiul Central de Stopare a Terorismului, a fost comunicată în masă.

După un timp escrocii au găsit un alt sistem pentru utilizarea frauduloasă a mobilelor. Ei vă apelează pe GSM, se prezintă ca fiind „Provider” Orange, Cosmote (sau orice rețea în care sunteţi abonat), vă cer să introduceţi un cod care este 09 # explicându-vă că este vorba de o verificare a mobilului dumneavoastră.

Dacă aveţi un apel telefonic şi pe mobil se afişează „A C E” nu răspundeţi. Anulaţi apelul. Este un virus care distruge cartela SIM şi distruge mobilul. Aceasta a fost confirmată de Motorola, Sagem și Nokia.

În atenția utilizatorilor de Internet

Nu deschideţi niciun mesaj care are ataşată o filă numită „Invitaţie”, indiferent cine o trimite. Este un virus care deschide o Flacără Olimpică. Aceasta „arde” întregul hard disc al computerului dvs.

Acest virus va fi trimis de la cineva care are adresa dvs. de email în lista de contact, de aceea trebuie să trimiteţi acest email tuturor contacţilor.

Dacă primiţi un mail cu denumirea de “invitaţie”, chiar trimis de un prieten, nu-l deschideţi şi scoateţi-l din computer imediat. Acesta este cel mai periculs virus anunţat de CNN; a fost clasificat de Microsoft ca fiind cel mai distructiv virus introdus vreodată in rețea. Acest virus a fost descoperit de cateva zile de către McAfee şi încă nu există remediu pentru el.

Sursa: Mediafax5Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor