O noua etapa in conflictul Stark–Parvulescu

De Diana Dutu
10Comentarii
Erika Stark si dr. Dan Pârvulescu
Erika Stark si dr. Dan Pârvulescu
Informaţii extrem de interesante sunt aşteptate a ieşi la iveală în procesul aflat pe rolul Tribunalului Arad.

ARAD. Un nou termen s-a consumat în procesul pe care dr. Dan Pârvulescu, fost preşedinte al Comisiei de Evaluare Complexă a Persoanelor Adulte cu Handicap din cadrul DGASPC Arad, l-a intentat Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Arad.

Reamintim, dr. Pârvulescu contestă în instanţă decizia de concediere luată de directorul Erika Stark în ceea ce-l priveşte. Concedierea a avut loc la începutul lunii septembrie 2014, pentru o faptă – absenţe nemotivate – de la începutul lunii august. Erika Stark susţine că doctorului Pârvulescu „i s-a desfăcut contractul de muncă, conform Codului Muncii. Nu și-a făcut treaba. La începutul lunii august, nu a venit cinci zile la serviciu. Fără să anunţe, fără să aibă cerere de concediu.”

De cealaltă parte, dr. Pârvulescu susţine că deţine un document oficial, datat la 31 iulie 2014, semnat de directorul general al DGASPC de atunci, Valentina Pocola Buzura, prin care i se aprobă deplasarea într-o tabără, în acelaşi document fiind prevăzută şi recuperarea orelor (recuperare care, potrivit dr. Pârvulescu, a fost pusă în practică la începutul lunii august, exact în perioada pentru care i se impută absenţele nemotivate).

Soluţie

La ultima înfăţişare în dosarul aflat pe rolul Tribunalului Arad, s-a dat un nou termen la începutul lunii martie, „pentru administrarea probei cu interogatoriul intimatei (Direcţiei-n.r.) şi studierea de către contestator (dr. Pârvulescu-n.r.) a notelor scrise şi înscrisurilor anexate acestora.” În fapt, dr. Dan Pârvulescu a adresat conducerii DGASPC o serie de întrebări extrem de… interesante, potrivit surselor noastre. Iar Direcţia a depus la dosar documente privind un regulament de prezenţă datat, însă, ulterior concedierii reclamantului.

Următoarea înfăţişare în acest proces se anunţă, aşadar, extrem de… ofertantă în ceea ce priveşte conţinutul punctelor de vedere ale celor două părţi implicate în conflict.10Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor