O sedinta fara nabadai

De Adriana Barbu
O sedinta fara nabadai
Arad. E şedinţă ordinară miercuri, de la ora 14.00, pentru consilierii locali municipali dar prea multe bătăi de cap s-ar putea să nu aibă aleşii Aradului. Pentru că proiectele propuse de Primăria Arad pe ordinea de zi nu sunt dintre cele cu probleme, sau cel puţin aşa arată la prima vedere.

E vorba, în primul rând, de aprobarea Planului integrat de revitalizare a zonei protejate din municipiul Arad 2012, realizat în cadrul proiectului “VITO Oraşe Vitale Istorice din Regiunile Europei Centrale şi de Est“ finanţat de Uniunea Europeană, Guvernul României şi Consiliul Local al Municipiului Arad, un proiect care a avut parte şi de dezbatere publică. Cele mai interesante dintre actele ce vor fi supuse votului aleşilor miercuri au legătură cu directorii instituţiilor de cultură. Este vorba de aprobarea rezultatului final al evaluării anuale a managementului la Teatrul Clasic “Ioan Slavici” Arad, dar şi de aprobarea modificării Regulamentului de organizare şi desfăşurare a evaluării managementului la Filarmonica de Stat Arad. Care va fi soarta directorului Văcean, a cărui demisie au cerut-o deja prea mulţi, rămâne însă de văzut.

Aleşii mai au de votat o serie de proiecte de hotărâre legate de neexercitarea dreptului de preemţiune asupra mai multor imobile pe care proprietarii au de gând să le vândă. Imobilele sunt situate pe Bulevardul Nicolae Titulescu, bloc 332, pe strada Episcopiei nr.3, pe Bulevardul Revoluţiei nr.92 şi pe strada Meţianu nr.2 .

O modificare a inventarului bunurilor aparţinând domeniului public al Municipiului Arad, şi o repartizare a unui spaţiu cu altă destinaţie decât aceea de locuinţă, în Piaţa UTA, bl. I 10, ap. 29, pentru un cabinet parlamentar vin să completeze ordinea de zi a şedinţei de miercuri.

Urmatoarea sedinta, aprobarea bugetului judetului

Ultima sedinta, cu taxe 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !