Performanţe multiple, bani insuficienţi la „Tajovsky” Nădlac

De Dan Lazar
Performanţe multiple, bani insuficienţi la „Tajovsky” Nădlac
NĂDLAC. Numerosele performanţe reuşite de elevii liceului din Nădlac au epuizat bugetul alocat de Primărie, astfel că echipa de fotbal fete-liceu nu are fonduri pentru a se deplasa la turneul zonal al Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar, programat în judeţul Mehedinţi.

Catedra de educaţie fizică şi sport a Liceului Teoretic „J. G. Tajovsky” Nădlac se dovedeşte a fi una dintre cele mai active din judeţ. Abundă rezultatele meritorii la fazele judeţene sau zonale ale Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar sau a altor competiţii şcolare. Această inflaţie de performanţe are însă şi o parte negativă: a epuizat bugetul alocat de Primărie pentru anul şcolar în curs. Astfel, echipa de fotbal feminin – liceu, campioana Aradului, se vede în imposibilitatea de a efectua deplasarea la turneul zonal de la Dr. Tr. Severin, programat în perioada 24-26 aprilie. Ghinionul fotbalistelor nădlăcane este că aurul lor a fost ultimul, din punct de vedere cronologic, pe o listă din care amintim: locul III pentru echipa de baschet băieţi-liceu, locul I volei fete-gimnaziu (zonă la Deva), locul II handbal fete-gimnaziu, locul I handbal fete-liceu (zonă la Drobeta) sau argintul judeţean obţinut la şah de către Alexandra Vlad (liceu).

Suntem însă convinşi că într-o comunitate precum cea păstorită de primarul Vasile Ciceac se vor găsi fonduri – fie din partea Primăriei, fie din partea unor firme locale – care să contribuie la continuarea visului pentru fotbalistele care fac cinste sportului nădlăcan şi, implicit, arădean.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !