Preşedintele şi rectorul Universității de Vest „Vasile Goldiș”, colindaţi de studenţi și cadre didactice

Preşedintele şi rectorul Universității de Vest „Vasile Goldiș”, colindaţi de studenţi și cadre didactice
Studenți și cadre didactice ale Universităţii de Vest „Vasile Goldiş”, au continuat și în acest an, tradiția de sărbători, prin colindarea familiei d-lui. prof. univ. dr. Aurel Ardelean, președintele Universității și a d-nei prof. univ. dr. Coralia Adina Cotoraci, rectorul UVVG.

Studenţii Universității de Vest „Vasile Goldiș”, care au fost primiți cu bucurie de conducerea Universității, au vestit naşterea Mântuitorului, prin minunate colinde, fiind răsplătiţi cu bucate alese după tradiţia românească.

Ca de fiecare dată, a fost o atmosferă de familie și unitate, unde au fost aduse la un loc frumoasele tradiții ale Crăciunului cu stima și aprecierea pe care studenții o acordă conducerii Universității de Vest „Vasile Goldiș” – prof. univ. dr. Aurel Ardelean, președintele Universității și prof. univ. dr. Coralia Adina Cotoraci, rectorul UVVG.

Patricia Dinga, masterand în cadrul Universității de Vest „Vasile Goldiș”, ne-a declarat: „Am onorat și în acest an, conform tradiției, frumoasele obiceiuri de Crăciun când studenții Universităţii, colindă profesorii noștrii. Startul colindului spre alte cadre didactice a pornit de la familia d-lui prof. univ. dr. Aurel Ardelean și a d-nei rector, prof. univ. dr. Coralia Adina Cotoraci”.

Studenţii UVVG, prin Liga Studenţilor, alături de care s-a aflat conducerea Universității de Vest „Vasile Goldiș”, au oferit, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, în cadrul campaniei „Dăruiește un zâmbet de Crăciun”, pachete cu rechizite pentru copiii care provin din familii nevoiașe, donate de studenți, profesori și antreprenori.

Daniel Albu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !