Prezență de 75% și un candidat eliminat la prima probă a „Bac-ului de toamnă”

De Eugen Rogojan
Prezență de 75% și un candidat eliminat la prima probă a „Bac-ului de toamnă”
Puțin peste 75% dintre candidați au fost prezenți la prima probă scrisă din cadrul sesiunii august-septembrie a Examenului de bacalaureat național.

Prima probă scrisă din cadrul celei de-a doua sesiuni de Bacalaureat de anul acesta, cea la Limba și literatura română, a reușit să adune în sălile de examen peste 75% dintre candidații înscriși.

Din totalul de 928 de candidați înscriși la Sesiunea august-septembrie a Examenului de bacalaureat național 2017, 443 au fost înscriși (și) la proba scrisă la Limba și literatura română. Dintre cei 443 înscriși, 336 de candidați au fost prezenți în sălile de examen. Cei 107 absenți reprezintă un procent de 24.15% din totalul de candidați înscriși, astfel prezența la prima probă a fost de 75,85%.

Un candidat dintre cei 336 prezenți a fost eliminat din sala de examen. Acesta a susținut examenul în cadrul Centrului de Examen de la Liceul Teoretic „A. M. Guttenbrunn” din municipiu, iar motivul pentru care a fost eliminat este acela că avea asupra sa telefonul mobil. Conform Metodologiei de organizare şi desfăşurare a examenului de Bacalaureat, candidatul respectiv a pierdut, astfel, nu doar sesiunea curentă, ci şi dreptul de a participa la următoarele două sesiuni de examen.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !