Prima oră la Colegiul Național „Vasile Goldiș”

De Valentin Goran
Reactualizat la:
Prima oră la Colegiul Național „Vasile Goldiș” FOTO: V.Goran
Prima oră la Colegiul Național „Vasile Goldiș” FOTO: V.Goran
Primul clopoțel a sunat pentru elevii Colegiului Național „Vasile Goldiș” Arad, luni, 14 septembrie. Puțin după ora 10:00, elevii împreună cu diriginții lor s-au așezat în careu pentru a asculta cuvântul de bun venit rostit de directorul colegiului Eugen Bocănici, dar și cuvântările oficialilor invitați la eveniment.

Vremea a fost de partea tuturor, soarele aducând zâmbetul pe chipul tuturor celor prezenți. Astfel putem spune că noul an școlar a început cu dreptul. O oră mai târziu a avut loc o nouă deschidere de an şcolar în curtea interioară a aceluiași colegiu, însă la cei mici, fosta Generală Nr. 4. O mulțime de părinți, unii foarte emoționați, și-au însoțit copiii la prima oră din viața lor. Zâmbetele nu au contenit să apară pe fețele celor mici care, cu buchetele de flori în mână, au așteptat cuminți ca învățătoarea sau dirigintele lor să îi cheme la prima oră din acest nou an școlar.

„Rezultatele din anul trecut școlar, atât pe planul instructiv – educativ, cât și pe planul dezvoltării bazei didactico – materiale, ne îndreptățesc să credem că suntem tot mai aproape de realizarea viziunii noastre de a deveni o unitate de învățământ de referință în cadrul comunității arădene. Tuturor elevilor și profesorilor noștri le dorim multă putere de muncă, multe succese în noul an școlar, iar părinților le transmitem că dorim și anul acesta să dezvoltăm un parteneriat cât mai solid și fertil cu dânșii”, a declarat Eugen Bocănici, directorul Colegiului Național „Vasile Goldiș” Arad.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !