Purcaru: se schimbă ceva după Ioţcu?

De Simion Todoca
2Comentarii
Mircea Purcaru
Mircea Purcaru
Copreşedintele Partidului Alianţa Liberalilor şi Democraţilor (ALDE) Arad, Mircea Purcaru, este de părere că arestarea preşedintelui CJA, Nicolae Ioţcu, este doar „capătul unui ghem extrem de încâlcit”, pe care DNA ar trebui să-l „desfăşoare până la capăt”.

„Abuzurile şi matrapazlâcurile lui Ioţcu reprezintă doar o mică parte din cele ale PDL, de-a lungul multor ani de stăpânire în judeţul Arad. Sper că DNA nu se va mulţumi cu arestarea lui, ci va investiga toate potlogăriile, inclusiv cele de la Primăria Arad. Pe care noi le-am expus cu lux de amănunte, în zeci de ocazii, nu pe baza unor zvonuri, ci cu documente concrete, însă nimeni nu ne-a băgat în seamă, după cum nu au fost băgate în seamă nici măcar rapoartele Curţii de Conturi, care arătau că s-a furat cu nemiluita din banul public”, a declarat Mircea Purcaru. Totodată, acesta a ţinut să-şi exprime scepticismul în privinţa unei schimbări a politicilor administrative, de către succesorul lui Ioţcu. „Problema, însă, este: se va schimba ceva după plecarea lui Ioţcu de la cârma CJA? Ani în şir, am ataras atenţia asupra faptului că, sub stăpânire PDL, Consiliul Judeţean Arad nu a avut niciodată o strategie de dezvoltare, nu a avut măcar o schiţă a unor proiecte economice, care să ducă la valorificarea imensului potenţial pe care îl are. Acum, în sfârşit, s-a confirmat ceea ce spuneam mereu, că nu se fac strategii economice pentru că pe liderii PDL nu i-a interesat dezvoltarea judeţului, ci umflarea buzunarelor proprii şi ale clientelei. Niciodată nu a fost promovat vreun proiect, cât de mic, care să nu aibă la bază atribuirea unor contracte către firmele de casă ale PDL. Din păcate, cel puţin până după alegerile locale de anul viitor, nu văd nicio şansă de schimbare în bine, ci, mai degrabă, în rău. În locul lui Ioţcu va veni tot un PDL-ist, care, ca interimar, va beneficia în continuare de maşina de vot, singura diferenţă fiind aceea că acesta va îndeplini fără crâcnire toate ordinele şefului său de partid. Fie şi din considerente de adversitate, Ioţcu mai opunea, uneori, rezistenţă la dispoziţiile aberante”, a mai declarat Purcaru.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor