Record de participanti la AGROMALIM

De Simona Butaru
Reactualizat la:
Record de participanti la AGROMALIM
AGROMALIM 2014, cea mai numeroasă participare din istoria evenimentului.

ARAD. Peste 250 de firme și crescători de animale din nouă țări: România, Ungaria, Germania, Austria, Italia, Slovenia, Spania, Polonia și Serbia își vor expune produsele și serviciile în cadrul celei de-a XXV-a ediții a târgului AGROMALIM, pe o suprafață record de 3.500 mp interior și 25.000 mp exterior. Ediția din 2014 se bucură de cea mai numeroasă participare din ultimii 25 de ani. Evenimentul este organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad în perioada 11–14 septembrie 2014, la Complexul Expo Arad.

“Este pentru prima dată în 25 de ani de eveniment când AGROMALIM adună la Arad peste 250 de participanți și o suprafață record de expunere. Pentru instituție, este o confirmare a unui bun management și a unei strategii care dă roade. Am reușit să creștem acest eveniment, astfel încât să fie printre cele mai căutate puncte de interes pentru nouă țări”, a declarat Gheorghe Seculici, președintele CCIA.

De la A la Z

În cadrul AGROMALIM vor fi expuse: tehnologii, mașini și utilaje agricole, inputuri pentru fermele de cultura plantelor, sisteme de creștere și furaje pentru animale, medicamente și instrumentar de uz veterinar, echipamente pentru industria alimentară, produse agroalimentare, ambalaje, servicii de consultanță, reviste, cărți și cataloage de specialitate, animale de rasă (taurine, ovine, cabaline, animale de hobby). Sâmbătă, de la ora 16, este programat şi un spectaculos concurs al tăietorilor de lemne.

conferinta

Premieră mondială

În premieră mondială, vineri la ora 13.00 şi sâmbătă de la 11.00 va fi prezentat un produs fabricat de o companie română, un generator de aer cald (pentru silozuri, ferme, sere), care utilizează peleţi fabricaţi din tot ce arde: resturi vegetale şi deşeuri agro-zootehnice: paie, buruieni, coceni porumb, rumeguş şi dejecţii de la pui, balegăr, coji de floarea soarelui – toate resturile de care agricultorii se chinuie să scape.

Întâlniri de afaceri

“Cea de-a XXV-a ediție Agromalim va propune o abordare modernă, axată în principal pe oportunități de dezvoltare. Întâlnirile de afaceri internaționale organizate dau șansa participanților să își creeze noi pârghii de colaborare în țară sau peste hotare. Conferințele desfășurate pe parcursul evenimentului vor trata măsurile din PNDR 2014 – 2020. O altă noutate pentru eveniment este cursul de agricultură ecologică mixtă, o șansă pentru toți cei care sunt interesați să se perfecționeze în domeniu, dar și pentru cei care sunt la început într-o astfel de afacere”, a declarat Adrian S. Negrau, directorul general al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad.

Transport gratuit

Târgul este deschis publicului larg de joi, 11 septembrie de la ora 11:00 până la 18:00, vineri și sâmbătă, între orele 10:00 și 18:00, iar duminică, de la 10:00 la 16:00. Pe parcursul celor patru zile de eveniment, transportul este asigurat gratuit de către organizatori, de la stația Podgoria.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !