Recunostinta olandezilor!

De Diana Dutu
Recunostinta olandezilor!
La final de colaborare, Crucea Roşie Arad mulţumeşte Asociaţiei Karmel Internațional pentru sprijin.

ARAD. După o colaboare veche de 13 ani, Crucea Roșie Arad și Asociația Karmel International Enschede Olanda își iau rămas bun. Parteneriatul se încheie datorită vârstei înaintate a membrilor familiei Hoogeveen, care a susținut și condus activitatea asociației, dar și datorită costurilor tot mai mari ale transporturilor umanitare.

Sprijin pentru Arad

„De-a lungul colaborării noastre, am beneficiat de numeroase donaţii constând în bunuri cu ajutorul cărora am dotat spitale, şcoli sau persoane fizice. Pe o perioadă de patru ani, am direcţionat bunurile adunate în Olanda către Spitalul neuromotor din Dezna pe care l-am dotat cu paturi, centrală termică, materiale sanitare, mobilier şi alimente. Am ajutat, de asemenea, Spitalul din Lipova, dar am sprijinit şi şcoli din Arad cu paturi pentru internatele şcolare. Din donaţiile adunate din Olanda ne-am asigurat necesarul pentru intervenţii la dezastre: saltele, paturi, plăpumi” – precizează Iudita Cuvineanu, director al filialei judeţene de Cruce Roşie Arad. Ea nu uită să-şi exprime recunoştinţa pentru tot ce a făcut Asociaţia Karmel pentru Arad. În semn de mulţumire, a înmânat familiei Hoogeveen o „diplomă de recunoştinţă” şi câteva cadouri simbolice din partea Crucii Roşii.
„Mulţumim reprezentanţilor Asociaţiei Karmel pentru întreaga activitate desfăşurată, le urăm sănătate şi fericire în familie. Ne pare rău că trebuie să ne despărţim. Sunt nişte oameni deosebiţi care au ajutat în viaţa lor pe semenii care aveau nevoie de sprijin umanitar. Încă o dată, mii de MULŢUMIRI!” – încheie Iudita Cuvineanu.

Dedicaţi semenilor

Familia Hoogeveen este dedicată, de peste 30 de ani, activităţii umanitare. Prin asociaţia pe care au înfiinţat-o – Karmel International Enschede – au colaborat cu Crucea Roşie Arad, dar şi din Harghita, precum şi cu Crucea Roşie Maghiară (Bekes) şi Crucea Roşie din Ucraina.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !