Regulamentul parcărilor din Arad, ușor modificat

De Diana Dutu
7Comentarii
Regulamentul parcărilor din Arad, ușor modificat
E vorba atât de parcările cu plată amenajate pe domeniul public, cât și de parcările de reședință.

La propunerea Recons și a Poliției Locale, Municipalitatea a adus câteva completări și modificări la regulamentele de parcare cu plată din Arad. Astfel, la solicitarea societăţii care administrează parcările cu plată, „Parcul Sfânta Maria” (fostul „23 august”, zona Orizont), a fost exclus din zona B de taxare. Articolul 13 alin. (5) a fost completat astfel că nu numai în cazul instituţiilor publice, ci şi în cazul persoanelor juridice care au sediul sau punct de lucru pe B-dul Revoluţiei „abonamentul se eliberează pe o stradă adiacentă aflată în vecinătatea sediului”.
Tot ca o noutate, controlul respectării prevederilor Regulamentului de organizare și funcționare a sistemului de administrare a parcărilor cu plată, întocmirea notelor de constatare şi încheierea proceselor verbale de constatare şi sancţionare va fi efectuată de către agenţi constatatori, împuterniciţi ai primarului Municipiului Arad (practic, echipe mixte formate din poliţişti locali şi reprezentanţi ai Recons). În schimb poliţiştii locali vor controla respectarea prevederilor Regulamentului de organizare și funcționare a parcărilor de reședință. „Începând de joi, 16 noiembrie 2017, formele actualizate ale Regulamentului de organizare și funcționare a sistemului de administrare a parcărilor cu plată amenajate pe domeniul public al Municipiului Arad şi Regulamentului de organizare și funcționare a parcărilor de reședință sunt afişate la intrarea în Primăria Municipiului Arad. Informaţii suplimentare pot fi solicitate între orele 8.00-18.00, la Serviciul Relaţii cu Publicul, camera 5. Cei interesaţi pot solicita în scris şi pot primi copii contra cost după aceste documente. Proiectele de hotărâri în cauză sunt disponibile pentru consultare pe site-ul Primăriei Arad, la adresa www.primariaarad.ro, secțiunea «Proiecte de hotărâri»” – se arată într-un comunicat al Primăriei.7Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor