Reparatii la Cinema Gradiste, la jumatate de pret

De Simona Butaru
2Comentarii
Reparatii la Cinema Gradiste, la jumatate de pret
Licitaţia pentru reabilitarea Cinematografului Grădişte a avut şapte ofertanţi. Lucrările, atribuite la jumătate de preţ.

ARAD. Lucrările de reabilitare a Cinematografului din Grădişte vor costa doar jumătate din preţul estimat iniţial. Licitaţia organizată de Primăria Municipiului Arad pentru semnarea contractului de lucrări pentru reabilitarea cinematografului a fost atribuită. Nu mai puţin de şapte oferte au fost primite la Primărie, cinci de la firme din Arad, una din Ilfov şi una din Deva, câştigătoare fiind desemnată firma care a venit cu oferta conţinând cel mai mic preţ: DRAST COMPANY S.R.L., din Arad. Contractul a fost semnat la o valoare de 1.039.136,07 lei fără TVA.

Iniţial, era dublu

Lucrările de reabilitare a clădirii Cinematografului Gradişte, conform proiectului tehnic existent, aveau o valoare estimată de 2.138.452 lei din care 1.946.070 lei – lucrări iar 192.382 lei reprezentând „diverse şi neprevăzute” în procent de 9,89 % din suma de 1.946.070 lei.

Lucrări comandate

Cinematograful, amplasat pe strada Petru Rareş nr.25, va fi refuncţionalizat. În urma lucrărilor comandate, „clădirea păstrează regimul de înălţime P+1E parţial dar se consolidează prin refacerea etajului parţial, a planşeului peste parter în zona cu etaj, se recompartimentează parterul şi etajul şi se refac finisajele interioare şi exterioare, se înlocuieşte tâmplăria interioară şi exterioară şi învelitoarea. Scara metalică pentru accesul la etaj se păstrează.

Caseta
La demolat!
Grupurile sanitare propuse sunt construcţii noi, iar anexa din curte se demolează. Incinta se va amenaja pentru a se putea utiliza ca gradină de vară. Tâmplăria existentă se propune a se înlocui cu tâmplărie (uşi, ferestre) PVC cu geam termopan. Totodată, se va înlocui şi mobilierul.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor