Scadenţă la banii de motorină

De Diana Dutu
Scadenţă la banii de motorină
Termen limită pentru arădenii care vor să obţină bani de la APIA pentru motorină. Ei trebuie să depună până la 31 decembrie 2015 cererea de acord prealabil pentru finanţarea prin rambursare a diferenţei de acciză pentru motorina care se va utiliza în agricultură în anul 2016.

Beneficiarii sunt cei prevăzuti în cuprinsul dispoziţiilor art.4 din HG 1174/2014.
Persoanele fizice pot fi acceptate ca potenţiali beneficiari ai prezentei scheme dacă în termen de 60 de zile lucrătoare de la data primirii notificării privind acordul prealabil, dar nu mai târziu de data depunerii primei cereri trimestriale, se autorizează ca persoană fizică autorizată sau întreprindere individuală, conform OUG 44/2008, cu modificările si completările ulterioare.
Ajutorul de stat se acordă producătorilor agricoli care îndeplinesc mai multe condiţii, în funcţie de sectorul/sectoarele vegetal, zootehnic şi/sau îmbunătăţiri funciare în care îşi desfăşoară activitatea. Cererea de acord prealabil pentru finanţare prin rambursarea diferenţei de acciză se depune la Centrul judeţean APIA însoţită de mai multe documente.

Taguri: , , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !