Se cauta presedinti ai sectiilor de votare

De Simona Butaru
Reactualizat la:
Se cauta presedinti ai sectiilor de votare
Prefectura a deschis lista pentru înscrieri pentru preşedinţi sau locţiitori ai secţiilor de votare.

ARAD. Persoanele care doresc să se înscrie pentru funcţiile de preşedinţi sau locţiitori ai birourilor electorale din cadrul secţiilor de votare ce vor fi amenajate cu ocazia alegerilor pentru Preşedintele României, o pot face la registratura Instituţiei Prefectului, Bulevardul Revoluţiei nr. 75, Municipiul Arad, începând din data de 9 septembrie 2014, până pe data de 26 septembrie 2014 inclusiv. Perioada de înscriere va fi în zilele de luni până joi între orele 8.00-16.30, iar în zilele de vineri între orele 8.00-14.00.

Pentru înscriere, persoanele interesate vor trebui să completeze o cerere tip care se poate descărca de pe www.aradon.ro sal de pe site-ul Instituţiei Prefectului – judeţul Arad, www.prefecturaarad.ro, secţiunea “Alegeri prezidenţiale 2014” şi să prezinte următoarele acte în copie: carte de identitate, act de studii şi act de stare civilă (dacă este cazul). Cererea tip conţine şi o declaraţie pe proprie răspundere privind nonapartenenţa politică a persoanei.

85 lei pe zi

Preşedinţii şi locţiitorii birourilor electorale ale secţiilor de votare vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi la Tribunalul Arad până cel târziu pe data de 23 octombrie 2014. Conform art. 7, alin. (4) din H.G.R. 705/2014, indemnizaţia preşedinţilor şi locţiitorilor secţiilor de votare va fi de 85 de lei pe ziua de activitate, dar nu mai mult de 5 zile pentru primul tur de scrutin şi 4 zile pentru cel de al doilea scrutin, dacă acesta va avea loc.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !