Se dau fonduri nerambursabile pentru dotari si magazine online

De Simona Butaru
Se dau fonduri nerambursabile pentru dotari si magazine online
S-a deschis sesiunea de depunere pentru Programul de dezvoltare şi modernizare a activităţilor de comercializare a produselor şi serviciilor de piaţă.

ARAD. Până la 80.000 lei nerambursabili, pentru dotări. Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România – filiala Arad informează persoanele interesate cu privire la deschiderea în data de 24 aprilie 2014 a aplicațiilor de depunere a proiectelor pentru Programului de dezvoltare şi modernizare a activităţilor de comercializare a produselor şi serviciilor de piaţă, finanțat de către Direcția pentru Implementarea Proiectelor și Programelor pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii (www.aippimm.ro) din cadrul Ministerului Economiei.

Aparatură, mașini, pagini web

Prin intermediul acestui program se finanțează achizițiile de echipamente IT tehnică de calcul, de cititoare pentru cod de bare, de cântare electronice, aparate de marcat electronice fiscale, de electro și motostivuitoare, de aparatură birotică și mobilier, de utilaje și instalații de lucru inclusiv software-ul aferent, de mijloace de transport marfă sau microbus transport persoane; investițiile în active necorporale referitoare la brevete de invenție, mărci de produse și servicii; realizarea unui site pentru prezentarea activităților precum și a produselor și serviciile acestuia etc.

Un an

Solicitanții eligibili ai programului sunt IMM-urile, societățile comerciale și societățile comerciale care au ca obiect de activitatea comercializarea produselor și serviciilor de piață și care au cel puțin un an calendaristic de la înființare (cu condiţia cumulativă a existenţei unui an fiscal complet, 1 ian. – 31 dec., pentru care se va prezenta bilanţ contabil).

În cadrul programului se acordă finanțare nerambursabilă de max. 80% din valoarea cheltuielilor eligibile pentru microîntreprinderi, 70% pentru întreprinderi mici și 60% pentru întreprinderi mijlocii, dar nu mai mult de 80.000 lei /proiect.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !