Se fac teste la marcajele pentru pistele de biciclete!

De Adriana Barbu
18Comentarii
Marcajele pentru pistele de biciclete
Marcajele pentru pistele de biciclete
Firma care realizează pistele de biciclete din oraş testează marcajele pentru acestea în Sânicolaul Mic.

Se fac teste la marcaje? Greu de crezut, dat fiind faptul că vorbim de o lucrare care a avut parte doar de contestaţii şi contestatari. Dar aceasta este informaţia primită de la Primăria Arad. “În cartierul Sânicolaul Mic se realizează testarea marcajelor pentru pistele de biciclete în curs de amenajare în municipiul Arad în cadrul Programului Operațional Regio finanțat de Uniunea Europeană. Scopul testelor este verificarea parametrilor de calitate a materialelor și a tehnologiei de aplicare, în conformitate cu caietul de sarcini al lucrărilor”, se arată în comunicatul remis de Municipalitate marţi. Cu alte cuvinte, cartierul Sânicolaul Mic este folosit de executant pe post de test pentru a vedea dacă soluţia de marcare a pistelor de biciclete din Arad este una bună.
Potrivit informării venite de la Primăria Arad, „rețeaua urbană de piste pentru cicliști din municipiul Arad, care are termen de finalizare până la sfârșitul anului, va avea peste 122 km și va cuprinde: piste pe platformă proprie, care vor fi semnalizate cu marcaj specific de culoare verde, piste pe platformă comună cu trotuare semnalizate cu marcaj de culoare galbenă și piste amenajate pe platformă comună cu carosabilul, marcate cu culoare roșie. Pe traseul pistelor în zona de traversare a intersecțiillor va fi aplicat marcaj continuu de culoare roșie”.

Pistele de biciclete din oraş sunt realizate de Asocierea SC Sylc Con Trans SRL Arad cu SC Lile Service General Construction SRL Arad şi SC Noco Electra SRL Bucureşti, iar valoarea proiectului este de 14.880.000 lei.18Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor