Se redeschide Cofetăria Libelula!

De Diana Dutu
Reactualizat la:
42Comentarii
Se redeschide Cofetăria Libelula!
Cine se află în spatele afacerii, care e valoarea investiţiei, cum va arăta spaţiul şi ce produse va comercializa? Avem toate informaţiile!

Dacă la 1 octombrie 2016 vă anunțam închiderea Cofetăriei Libelula, acum suntem în măsură să vă informăm că… localul se va redeschide. Tradiția Cofetăriei Libelula va fi dusă mai departe de către SC Nicodin Finecakes SRL din Lipova, o firmă care mai deține o cofetărie în orașul Lipova; acum se va extinde în Arad.

Vom regăsi la noua Libelula produsele pe care altădată le savuram cu atâta plăcere? „Desigur, va rămâne profiterolul, dar şi alte câteva prăjituri specifice cofetăriei Libelula. În rest, vom avea produse tradiţionale româneşti – precum savarină, amandină, «Bucureşti», diplomat, Doboş – dar şi produse de cofetărie noi, inedite. Vom avea şi o patiserie foarte consistentă, îngheţată, croissante, dar şi pizza, focaccia etc. Partea de cafea va fi, de asemenea, foarte bine reprezentată” – a declarat, pentru Jurnal arădean/ Aradon, Cristian Nicodin, proprietarul afacerii.

El a închiriat spaţiul „Libelula” la 1 noiembrie 2016 şi, de atunci, lucrează la reamenajare. Investiţia se ridică la aproximativ 150.000 de euro, noua cofetărie urmând a căpăta un design modern, foarte diferit faţă de cel trecut. „Acum suntem în ultima fază cu renovările. Aşteptăm ca într-o săptămână să vină şi mobilierul şi sperăm ca până la 1 martie să deschidem” – a precizat Cristian Nicodin.



42Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor