Se schimbă regula la concursul pentru inspectori

De Monica Ardelean
Se schimbă regula la concursul pentru inspectori
ARAD. Modificări în metodologie, noi termene și posibili candidați pentru funcția de inspector pentru educație timpurie.

Un nou termen în cadrul concursurilor de ocupare a funcției de inspector școlar. Funcțiile vizate sunt cele de inspector pentru învățământul preșcolar și învățământ primar, pentru care s-a prelungit perioada de depunere a dosarului până pe 15 mai. Schimbarea a venit după ce ministerul a dat un nou ordin prin care au fost aduse modificări legate de dosarul candidatului. Dacă până mai ieri puteau să-și depună dosarul doar acele persoane care sunt titulare pe un post de educatoare sau învățători, acum regula se schimbă. Pot să-și depună dosarele de concurs toți cei care sunt sau au fost încadrați pe un post de educatoare/învăţător/institutor/profesor pentru învăţământul preşcolar/profesor pentru învăţământul primar. Situația inițială crease un blocaj pentru că foarte mulți inspectori de specialitate, chiar dacă au profesat în domeniu, erau titulari pe un alt post, de obicei de profesor. Acum cu siguranță situația va fi deblocată, cel puțin la nivelul județului Arad. Reamintim că, la primul termen, pentru funcția de inspector de specialitate pentru educație timpurie nu a existat nici un candidat validat.

O nouă rundă de dosare

Având în vedere aceste prevederi, Inspectoratul Şcolar Judeţean Arad anunţă că perioada de depunere a dosarelor pentru ocuparea funcţiei vacante de inspector şcolar pentru învăţământul preşcolar se prelungeşte până în data de 15.05.2015. Depunerea dosarelor se face la sediul ISJ Arad, Camera 5, în perioada 12 – 15 mai 2015, între orele 8.00 – 16.30.

După finalizarea perioadei de depunere şi validare a dosarelor, se va reafişa graficul probelor de concurs la sediul ISJ şi pe forumul public al ISJ, până cel târziu în data de 18.05.2015.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !