Spitalul Județean începe Noul An cu un nou manager: dr. Mirandolina Prișcă

De Diana Dutu
Spitalul Județean începe Noul An cu un nou manager: dr. Mirandolina Prișcă
Luni a avut loc cea de a doua probă a concursului pentru ocuparea funcţiei de manager.

E bătut în cuie: dr. Mirandolina Prişcă e noul manager al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad. După ce a obţinut nota 8,40 la proba scrisă a concursului, dr. Prişcă a trecut, luni, cu brio şi de cea de a doua probă: susţinerea proiectului de management. Contactată de Jurnal arădean/ Aradon, dr. Mirandolina Prişcă nu a dorit să facă nicio declaraţie pe marginea rezultatului concursului, amânând acest moment până după validarea rezultatului şi numirea în funcţie. Potrivit calendarului de concurs, aceste etape vor avea loc pe 7 ianuarie 2016.

Până atunci, conducerea interimară a spitalului va fi asigurată de către dr. Adrian Wiener. El a fost numit în funcţie pe perioadă determinată după ce, la 30 aprilie 2015, dr. Teodora Olariu i-a expirat mandatul de manager. Contractul noului manager Mirandolina Prişcă va fi semnat pe o perioadă de trei ani de zile, urmând ca, anual, să aibă loc o evaluare a îndeplinirii criteriilor de performanță.

„Mă bucură faptul că echipa de conducere a Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad va fi completată în curând cu doamna dr. Prișcă în funcția de manager. Sunt convins că această echipă va asigura un management mai performant și va implementa cu succes «Strategia de sănătate a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad». Sistemul de sănătate arădean, un sistem «bolnav» aflat în plin proces de «însănătoșire», are nevoie de o echipă performantă”, a declarat Adrian Țolea, președintele interimar al Consiliului Județean Arad.

Dr. Mirandolina Prişcă s-a mai aflat, timp de şase ani, la cârma Spitalului Judeţean Arad, în perioada 2005-2011 (ca director general, manager şi director medical). Din 2011 până în prezent este coordonator al Programului Naţional de Sănătate HIV-SIDA la nivelul judeţului Arad. Revenirea în funcţia de manager este o provocare căreia dr. Prişcă se simte pregătită să-i facă faţă.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !