START CONCURS – Pariezi pe premiile JA, etapa 1

De Daniel Scridon
START CONCURS – Pariezi pe premiile JA, etapa 1
ARAD. Pariezi pe premiile JA, concurs organizat de Jurnal Arădean şi Aradon cu sprijinul unor sponsori, revine în forţă. Cu patru parteneri media, care vor asigura fondul de premiere şi 10 etape de concurs. Marele premiu este un week-end de vară pentru două persoane oferit de Hotel Parc din Moneasa.

De asemenea, Saller şi Paradisul Copiilor oferă premiile celor clasaţi pe locurile II-V (echipament sportiv şi produse electrocasnice). Ocupanţii locurilor VI-X în clasamentul general vor primi abonamente pe trei luni la Jurnal Arădean şi câte o minge de fotbal. În plus, cea mai bine clasată dintre reprezentantele sexului frumos va fi premiată cu o cină romantică pentru două persoane oferită de Hotel Iris (str. Căpitan Ignat nr 1).

În fiecare săptămână – miercuri – vom publica un talon de concurs cu cinci jocuri din diferite campionate. Trebuie să ne trimiteţi scorul exact şi numele unui singur marcator din jocul respectiv, pentru a acumula cât mai multe puncte.

Punctaj

Modul de punctaj este următorul: 1 punct – se acordă pentru diferenţa de scor exactă în favoarea echipei pe care aţi pariat sau în cazul unui rezultat de egalitate, altul decât cel indicat de dvs; 2 puncte – va primi cel care va da rezultatul exact al jocului; 3 puncte – vor fi acordate pentru nominalizarea corectă a marcatorului din respectivul joc sau în situaţia în care concurentul va opta pentru scorul de 0-0 şi va preciza faptul că nimeni nu va înscrie în respectivul joc. Mai mult, pentru fiecare gol înscris în plus de jucătorul nominalizat de dvs, veţi primi câte un punct bonus.

Nu uitaţi, pronosticurile dvs sunt valide doar dacă sunt trimise – toate cinci – , pe adresa de email daniel.scridon@informmedia.ro până cu 30 minute înaintea începerii primului joc dintre cele selectate. O altă alternativă este transmiterea prin Poştă a pronosticurilor (cu data Poştei, joi, în fiecare săptămână) sau aducerea personal la redacţie până cu o oră înainte de primul joc.

Fact-box

Talon 1

1.Steaua – FC Vaslui

2.CS Mioveni – FC UTA

3.Europa Alba Iulia – Naţional Sebiş

4.Aqua Vest – Gloria Arad

5.Olympique Marseille – Ajaccio0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !