Sute de controale ale ISU Arad în luna septembrie

De Ioana Costas
Reactualizat la:
Sute de controale ale ISU Arad în luna septembrie
În luna septembrie, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Arad a efectuat 194 de controale desfăşurate pe linia prevenirii situaţiilor de urgenţă.

În timpul acestor controale au fost descoperite 394 de nereguli: 332 de neregulie la securitate la incendiu şi 62 de nereguli la protecţie civilă din care 57 soluţionate pe timpul controlului (48 în domeniul securităţii la incendiu, 9 de protecţie civilă). Din cele 394 de nereguli constate au fost sancţionate 359 nereguli: 300 au fost avertismente (248 securitate la incendiu şi 52 protecţie civilă) şi 59 au fost amenzi în valoare totală de 86.204 lei. Potrivit reprezentanţilor IPJ Arad, principalele nereguli sancţionate sunt: exploatarea mijloacelor tehnice cu defecţiuni, improvizaţii sau fără protecţia corespunzătoare faţă de materialele sau substanţele combustibile din spaţiul în care sunt utilizate; neasigurarea utilizării, verificării, întreţinerii şi reparării mijloacelor de apărare împotriva incendiilor cu personal atestat, conform instrucţiunilor furnizate de proiectant; nesolicitarea şi neobţinerea de către persoanele fizice ori juridice care finanţează investiţii noi sau intervenţii la construcţiile existente, ori, după caz, de către beneficiarul investiţiei a avizelor şi/sau autorizaţiilor de securitate la incendiu şi neexecutarea instructajului în domeniul situaţiilor de urgenţă.

Taguri: , , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !