Unde vom zbura de pe Aeroportul Arad?

De Alin Gherasim
35Comentarii
Unde vom zbura de pe Aeroportul Arad?
© FOTO: A.G.
Reprezentanţii Join Airlines şi cei ai Consiliului Judeţean Arad au anunţat rutele spre care vom zbura din iulie de pe Aeroportul Arad.

Verona, Stuttgart, Viena şi Bucureşti. Acestea sunt rutele spre care vom zbura din luna iulie de pe Aeroportul Arad. Cel puţin aşa ne promit reprezentanţii companiei aeriene Join Airlines, dar şi cei ai Consiliului Judeţean Arad (CJA). „Ne menţinem programul anunţat încă din luna ianuarie a acestui an şi anunţăm că, din luna iulie, vom avea curse de pe Aeroportul Arad spre patru destinaţii, trei internaţionale şi una internă”, a anunţat Adrian Ţolea, vicepreşedintele cu atribuţii de preşedinte al CJA. Acesta a mai precizat că lucrările de la aerogară sunt în grafic, că peste 90 la sută din proiect este finalizat, iar acum se mai lucrează doar la dotările noului terminal de plecări. „Pentru Consiliul Judeţean este o prioritate să repunem în funcţiune aeroportul”, a mai punctat Ţolea. Alături de acesta, la conferinţa de presă în care au fost anunţate rutele, a participat şi Jacobs Bernard, directorul companiei aeriene Join Airlines.

Jacobs Bernard a vorbit despre interesul manifestat de mai multe companii de transport aerian în legătură cu proiectul ce vizează punerea Aeroportului Arad pe harta europeană de transport aerian. „Am primit întrebări de la companii aeriene mari, întrebări referitoare la destinaţiile care vor fi operate de la Arad, de preţuri şi de data la care vor începe cursele. După cum am anunţat şi în ianuarie, operaţiunile sunt programate să înceapă în luna iulie. Biletele vor fi puse în vânzare la începutul lunii aprilie, moment în care vom organiza o nouă conferinţă de presă”, a declarat Bernard.

Diferite pachete

Zborurile spre rutele menţionate anterior nu vor fi simple zboruri de linie. Cel puţin, nu asta se doreşte. Pentru că reprezentanţii Join Airlines au angajat o firmă de consultanţă care să încerce să aducă pasageri, cât mai mulţi clienţi. „Vizăm parteneriate între cluburile sportive din Arad şi oraşele de destinaţie, între administraţiile locale, între agenţiile de turism, între universităţile din Arad şi celelalte oraşe. Scopul nostru este să aducem cât mai mulţi pasageri. Vom viza evenimente culturale, artistice, sportive, vom încerca să realizăm pachete turistice în care să fie inclus şi zborul. Scopul nostru este să atragem cât mai mulţi clienţi”, a spus reprezentantul firmei de consultanţă. Ţinta acestora sunt atât locuitorii din vestul ţării noastre, cât şi vecinii unguri din apropierea graniţei. Iar pentru a veni în întâmpinarea cât mai multor posibili clienţi, se are în vedere inclusiv realizarea unei rute directe Arad-Barcelona. Dar aceasta nu este încă certitudine, ci doar proiect.

Lucrările avansează

În ceea ce priveşte proiectul de modernizarea a Aeroportului Arad, acesta este în grafic. Clădirea nouă, ridicată cu scopul de a deveni terminal de plecări, începe să prindă formă. Lucrările de construcţie sunt, în principiu, finalizate, iar acum se lucrează la mici finisaje şi dotări.35Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor