Vizită la lucrări de 26 de milioane de lei

De Alin Gherasim
1Comentariu
În vizită pe şantier FOTO: JA
În vizită pe şantier FOTO: JA
Şantierele Companiei de Apă din Păuliş, Ghioroc şi Ineu au fost vizitate de preşedintele CJA, Nicolae Ioţcu.

ARAD. Compania de Apă Arad continuă lucrările de implementare a masterplanului de apă şi canalizare în judeţul Arad. Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean Arad, a efectuat o vizită de lucru pe trei şantiere unde se desfăşoară lucrări cu o valoare totală de aproximativ 26 de milioane de lei. Este vorba despre lucrările de la Păuliş, Ghioroc şi Ineu. „La Păuliş şi Ghioroc lucrările de extindere şi de reabilitare a reţelei de apă sunt în grafic, chiar într-un stadiu avansat. De asemenea, se lucrează şi la canalizare, astfel încât cetăţenii din cele două comune să beneficieze în cel mai scurt timp de condiţii europene de confort, în acest domeniu”, a declarat Ioţcu.
Modernizarea şi reabilitarea reţelei de apă de la Păuliş, lucrări efectuate pe 25 de străzi, are o valoare de 7,3 milioane de lei. În tot acest timp, la Ghioroc, acolo unde se realizează şi o conductă de aducţiune din Vladimirescu, lucrările au o valoare de peste 10 milioane de lei. Aici reţeaua de apă va fi extinsă cu 2,5 kilometri, iar canalizarea cu peste 9 kilometri.

Lucrări ample la Ineu

Ineul a fost ultima localitate vizitată de Ioţcu. Lucrările din oraşul de pe Criş sunt mult mai complexe, incluzând reabilitarea şi captarea de apă, staţie de tratare a apei şi rezervoare de apă, valoarea totală a investiţiei fiind de 8.634.301 lei. „Lucrarea este la început, dar se desfăşoară în ritm alert, fapt confirmat şi de constructor, care a estimat ca termen de finalizare luna august. Prin această staţie modernă, cetăţenii Ineului vor beneficia nu doar de apă de o foarte bună calitate, dar întregul sistem de epurare a apelor reziduale va fi la standarde moderne”, a mai precizat Ioţcu.

„Lucrarea este la început, dar se desfăşoară în ritm alert, fapt confirmat şi de constructor”, Nicolae Ioţcu1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor