Vocea jucatorilor: Voinea, antrenor!

De Leo Sfara
1Comentariu
Vocea jucatorilor: Voinea, antrenor!
Neagu a anunțat: echipa a hotărât să se pregătească după programul lui Florin Voinea. Trică și-a pierdut sprijinul jucătorilor.

ARAD. Ziua de azi a fost una importantă la UTA. S-a decis cine pregătește echipa, ultimul cuvânt avându-l jucătorii, lucru care numai la UTA se poate, iată, întâmpla. Căpitanul echipei și purtătorul de cuvânt al jucătorilor, George Neagu a anunțat, după o primă tură de teren, la antrenamentul de ieri dimineață: „Vorbesc în numele meu și al echipei. Vom respecta programul lui Florin Voinea, antrenorul numit de administratorul special”. Scurt și la obiect, dar – e clar – nu pe placul lui Eugen Trică și a colaboratorilor săi, Ion Ceașu și Ivan Ivaylov. Aceștia s-au retras pe margine, iar apoi ședința de pregătire a decurs normal, sub comanda lui Voinea. Oricum, însă, Trică nu se va lăsa șii va aștepta ziua de vineri, pentru a-și primi banii promiși, pentru a pleca de la echipă.

Alte plecări

La antrenamentul de azi au fost prezenți 18 jucători, cu unul mai puțin decât marți, cel absent fiind Zaluschi. Acesta insistă să plece, însă soarta sa nu este „bătută în cuie”. Jucătorul vrea doua salarii, iar dacă nu se poate, actele de transfer în mână. Alte două nume pe lista plecătilor sunt Raț și R. Dumitru. Jucători precum Popescu ori Sălăjan insistă să-și rezilieze și ei contractele, dar UTA nu este de acord să le dea drumul, fiind doi jucători importanți.

Trei oameni noi se pregătesc sub comanda lui Voinea: albanezii Mucholari și Isidor, plus un jucător necunoscut de la Gloria Bistrița.

Se pregătesc salarii

Adrian Marțian a anunțat că, vineri, pregătește un salariu pentru angajați. Tot un salariu vor primi și jucătorii, însă doar cei care rămân la echipă. Așadar, nu există o zi anume în care Neagu et comp. își vor vedea banii, însă Marțian și-a dat seama că orice jucător își poate depune memoriu la FRF, deoarece au trecut trei luni de neplată a salariilor.

Când vine Falub?

Lucrurile nu sunt puse la punct în privința noului antrenor, Adrian Falub. Acesta nu va veni la Arad până când Eugen Trică nu va părăsi vestiarul, însă, deocamdată, acest lucru nu s-a întâmplat. Dacă, însă, Marțian îi va da banii olteanului, lucrurile s-ar putea schimba în bine.

Taguri: , , , ,


1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor