Vreau sa duc proiectele la bun sfarsit

De Daniel Scridon
Vreau sa duc proiectele la bun sfarsit
Interviu JA.  Alexandru Meszar, director DJST Arad.  Anul trecut, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret s-a implicat în 165 acţiuni sportive.

Jurnal Arădean: Cum a trecut anul 2012 peste sportul arădean ?

Alexandru Meszar: În ciuda faptului că au fost schimbări radicale la nivel de conducere centrală, două alegeri şi un referendum, perioade în care ştim cu toţii că nu s-a prea muncit, surprinzător este că noi am atins şi în unele aspecte chiar am depăşit ştacheta ridicată, tot de noi, foarte sus în anul 2011.

JA: La ce aspecte vă referiţi?

Alexandru Meszar: Noi ne măsurăm activitatea în cifre. În anul 2012, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Arad s-a implicat în 165 de acţiuni sportive, dintre care cele mai importante ar fi: Târgul Sportului Arădean, eveniment organizat în premieră pentru Arad şi România, Supermaratonul Bekescsaba-Arad, expediţia transfrontalieră pe Criş, Cupa Aradului la ciclism, „Arad, mobilizează-te!” În plus, veniturile proprii pe 2012 au fost în creştere, iar „cireaşa de pe tort” a fost realizarea unei economii la sfârşit de an, cu care s-a plătit un avans la CET şi astfel am respirat mai uşor în lunile ianuarie şi februarie a acestui an.

JA: Se (tot) bate monedă pe schimbarea dumneavoastră …

Alexandru Meszar: Nu vreau să comentez acest subiect, deoarece părerea sau chiar şi activitatea persoanei în cauză contează mai puţin. Reprezentanţii guvernului m-au numit şi tot guvernul va numi înlocuitorul meu într-o dată necunoscută. Cert este că de la 1 martie, am repornit motoarele la turaţie maximă. Sportul arădean nu poate sta în expectativă, a trebuit să demarăm acţiunile promise. Nu pot să le abandonez pe parcurs şi aici vreau să spun că în cazul în care apare o invitaţie, în ghilimele, să renunţ la funcţie, o voi face numai după finalizarea celor două evenimente mari la care suntem organizatori.

JA: Care sunt aceste evenimente şi când au loc?

Alexandru Meszar: Târgul Sportului Arădean „Alege Sportul”, aflat la ediţia II, care va avea loc între 4-6 aprilie, în trei locaţii: Sala Sporturilor Victoria, Bazinul Acoperit Delfinul şi Piaţa Sporturilor. Târgul se desfăşoară în săptămâna când se face şcoală altfel, program numit în acest an: „Să şti mai multe, să fi mai bun”. Un alt proiect important este Supermaratonul Bekescsaba-Arad, ediţia XVI, programat în perioada 25-26 mai.

JA: Vă doresc mult succes în realizarea acestor proiecte.

Meszar, director executiv la UTA! 

Meszar, confirmat oficial0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !