„Avem cel mai modern oras din judet”

Reactualizat la:
2Comentarii
„Avem cel mai modern oras din judet”
ARAD. Gheorghe Feieş, candidatul Mişcării Creştin-Liberale pentru funcâia de primar al oraşului Sebiş.

Gheorghe Feieş va candida pentru un nou mandat de primar la alegerile din 10 iunie din partea Mişcării Creştin-Liberale. „Am reuşit ca în cei patru ani de mandat să dezvolt oraşul şi vin în faţa sebişenilor la alegerile din iunie cu multe realizări. Vreau să continui dezvoltarea oraşului, dezvoltare pe care o pot realiza împreună cu Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean Arad”.

Gheorghe Feieş afirmă că partea de infrastructură a constituit principala sa preocupare. Apă şi canalizare 100 %, modernizări la uzină de apă şi la staţia de epurare, 30 km străzi asfaltate sunt doar câteva dintre lucrurile rezolvate deja. De asemena, s-au realizat peste 40.000 mp de pavaje la piaţa agroalimentară, parcări, Bulevardul Victoriei, trotuare şi modernizare parcări.

Edilul din Sebiş s-a concentrat şi pe partea de învăţământ, modernizând unităţile de învăţământ: liceu, şcolile generale din Sebiş, Prunişor, Prăjeşti şi grădiniţe, lucrări în valoare de 30 miliarde lei vechi.

La capitolul „Sănătate”, cea mai mare realizare este menţinerea şi dezvoltarea spitalului din Sebiş, modernizarea acestuia la standarde europene, secţia de pediatrie renovată iar laboratoarele de analize şi radiologie sunt în curs de modernizare. În perioada următoare vor fi realizate investiţii de extindere şi modernizare a spitalului în valoare de 100 miliarde lei vechi.

„Se află în stadiu de finalizare cea mai mare casă de cultură din România post decembristă – sală cu 500 locuri dispuse în amfiteatru, cinematograf, bibliotecă, sală de expoziţii. De asemenea, şi complexul sportiv este în stadiu de finalizare. Toate aceste investiţii vor fi finalizate în anul 2012”, spune Gheorghe Feieş.

Faţă de aceste realizări, preşedintele CJA, Nicolae Ioţcu apreciază că „Sebişul este un bun exemplu de gestionare a fondurilor atrase şi am convingerea că Gheorghe Feieş a demonstrat că este un primar în slujba cetăţenilor”.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor