10 ani de realizări, pentru cel mai iubit cartier rezidențial din Arad

Reactualizat la:
10 ani de realizări, pentru cel mai iubit cartier rezidențial din Arad
Luni seara, 4 iulie, Westfield a fost gazda unui eveniment de zile mari: o petrecere în cinstea primilor 10 ani ai proiectului, și în același timp, o lansare a noilor modele de vile și a facilităților oferite de cartierul rezidențial.

A fost o petrecere deosebită, cu o tematică americană și cu peste 250 de invitați – rezidenți ai cartierului, clienți și parteneri Westfield. Am avut plăcerea să vorbim cu Emanuel Bistrian, CEO Westfield – cel care a întâmpinat publicul cu un discurs motivant, în urma căruia cei prezenți au aflat lucruri noi despre cartierul care a captat atenția și interesul arădenilor, în ultimii ani.

J.A.: Ați sărbătorit 10 ani de Westfield, și totuși, arădenii vă cunosc de 4, 5 ani. În ce stadiu al proiectului vă aflați acum – față de previziunile inițiale?

E.B.: În luna iunie, s-au împlinit, într-adevăr, 10 ani de la prima investiție în Westfield. Atunci am cumpărat terenul pe care se află astăzi Clubhouse-ul. Între primul teren achiziționat și prima casă construită, au mai trecut niște ani, pentru că anvergura proiectului este foarte mare, mai mare decât a oricărui alt proiect rezidențial din Arad. Avem peste 87 ha de locuințe (case, dar și apartamente la vilă), parcuri, spații verzi, zone de servicii – practic, un concept de cartier rezidențial all-inclusive.

Astăzi, aș zice că ne situăm ușor în avans față de previziunile inițiale: sunt peste 130 de case vândute, prima zonă arată superb, iar a doua zonă se construiește foarte rapid. Westfield Clubhouse e, în acest moment, un motiv de mare entuziasm pentru noi – aici, într-adevăr, ne-am întrecut pe noi înșine, am avut nevoie de o mare concentrare pentru a termina construcția și pentru a lucra la primele facilități, într-un timp destul de scurt.

J.A.: Clubhouse-ul cu siguranță e ceva nou pentru arădeni. Ce ne puteți povesti despre asta?

E.B.: Clubhouse-ul rezidențial Westfield e un tip de clădire cu facilități unică în vestul țării – chiar din România, din câte știm, la ora actuală. E un loc destinat rezidenților din Westfield, unde ei se pot relaxa și pot petrece un timp de calitate: aici vom avea cafenea, restaurant, terasă cu piscină, piscină interioară cu saună și jacuzzi, sală de fitness, sală media, „daycare” sau grădiniță pentru copilași, terenuri de sport exterioare. Tot aici avem birourile noastre – practic, noi ne-am mutat primii aici, pentru a putea coordona mai ușor lucrările la Clubhouse și a fi în permanență în contact cu ce progresul în această direcție.

J.A.: Cred că locuitorii din Westfield sunt norocoși să aibă parte de asemenea avantaje, chiar acasă.

E.B.: Așa este, asta am și vrut: să-i facem pe toți care locuiesc aici să se simtă răsfățați, privilegiați. Și să le facem viața mai ușoară – pentru că știm foarte bine cum e să lucrezi mult și să fii încontinuu pe drumuri, într-un ritm stresant. În Westfield, timpul oamenilor e foarte prețios pentru noi – de aceea facem tot posibilul să le dăm posibilitatea de a-și crea un spațiu de maxim confort, unde nu le lipsește nimic. Nu mi se pare normal să trebuiască să te deplasezi în oraș pentru orice lucru. În curând, nici nu va trebui – rezidenții își vor putea petrece timpul liber într-un mod și mai plăcut, economisind timp și stres inutil.

J.A.: Ce ne puteți spune despre noile modele de case pe care le-ați lansat tot acum?

E.B.: Este vorba de o colecție cu 7 modele de vile noi, proiectate după ultimele tendințe din arhitectură și design. Ca și specific, sunt similare cu ce am oferit până acum: vile de familie, cu 2 sau 3 dormitoare, cu living predominant open space, împreună cu bucătăria și dining-ul. Ce au special – un design exterior complet diferit față de ce vedem în prezent pe piața imobiliară locală, cu linii minimaliste, rafinate, o formă armonioasă, extrem de echilibrată și în esență simplă. Mai avem interioarele foarte luminoase, datorită suprafețelor vitrate extrem de mari – o caracteristică pe care clienții noștri o apreciază foarte mult. În plus, anul acesta, noile vile din Westfield au primit certificat energetic clasa A – odată cu implementarea noului sistem de izolație, cu polistiren de 15 cm și geamuri tripan. Un alt plus e încălzirea în pardoseală la parter, în pachetul standard al vilelor.

Pot să spun că suntem încântați de aceste vile, și din feedback-ul primilor clienți cărora le-am prezentat modelele, putem anticipa o reacție extrem de favorabilă a pieței imobiliare.

J.A.: Westfield e de câțiva ani buni în „peisajul” de dezvoltatori imobiliari ai Aradului. Cum vă percep clienții și care e nivelul interesului arădenilor pentru acest cartier?

E.B.: Suntem onorați să avem parte de încrederea arădenilor, în continuare numărul celor care vin în Westfield și investesc într-o casă aici este tot mai mare, semn că facem ceea ce trebuie. În mod obiectiv, cred că Westfield a reușit să devină cel mai frumos cartier din Arad – și asta pentru că am ales să construim responsabil, să construim pentru oameni. Suntem foarte atenți la ce-și doresc cei care vin la noi pentru o locuință, și cred că fiecare rezident din Westfield a simțit acest lucru, în momentul în care ne-a ales.

Investim cele mai mari resurse și căutăm mereu noi modalități de a-i face pe oameni să se simtă bine în Westfield. Pe noi nu ne motivează profitul – ne motivează satisfacția oamenilor. Când auzim poveștile familiilor care s-au mutat aici, când vorbim cu ei și vedem că Westfield efectiv le-a îmbunătățit viața, atunci suntem și noi mulțumiți pentru că am făcut o treabă bună.

J.A.: Cum vedeți Westfield peste 10 ani?

E.B.: Nu pot să spun exact câte case și apartamente vrem să fie locuite, câte parcuri, câte zone de agrement construite – însă pot să spun un singur lucru: intenționăm ca Westfield să devină cel mai frumos cartier din România.

www.westfield.ro

Taguri: , ,