100 de familii își trăiesc cel mai frumos vis. Locuiesc în Westfield!

Reactualizat la:
100 de familii își trăiesc cel mai frumos vis. Locuiesc în Westfield!
Se spune că este simplu să fii fericit, atâta timp cât faci alegerile care te fac fericit. Iar una dintre alegerile de bază în viaţa unei familii este locul unde alege să locuiască. Variante sunt multe în Arad, însă cele 100 de familii care au ales să locuiască în Westfield își trăiesc de acum, cele mai frumoase povești de viață.

„Mulțumim celor 100 de familii care ne-au ales și care au înțeles că Westfield este un cartier diferit, un concept rezidențial unic în zona de Vest a României. Ne-am dorit să creăm acel tip de cartier care să respecte standardele occidentale, să ofere confortul, serviciile și facilitățile absolut necesare unui cartier nou dezvoltat, în acest fel ținând pasul cu dezvoltările imobiliare internaționale. Acum sărbătorim reușita noastră dar mai ales aprecierea arădenilor pentru munca noastră. Primele 100 de familii își pot trăi cu adevărat visul de a avea cea mai frumoasă casă în cel mai frumos cartier. Fiecare familie este unică pentru noi, fiecare rezident este important şi fiecare vilă am construit-o cu o pasiune și o dedicare de nestăvilit. Iar acest lucru îl vedem zilnic în strălucirea din ochii rezidenților noștri. Le mulțumim și le promitem că acesta este doar începutul unui proiect imobiliar desăvârșit.” ( Emanuel Bistrian – CEO Westfield)

Fără avans la rezervarea unei vile în Westfield.

„Inspirația noastră a reprezentat-o dintodeauna stilul de viață american și confortul desăvârșit pe care îl regăsești în suburbiile americane. Odată ajunși în Arad am decis că aici este locul în care ne dorim să rămânem și să oferim arădenilor cea mai bună soluție rezidențială. De aceea, sărbătoarea primelor 100 de case vândute o împărtășim și cu viitorii rezidenți, ocazie cu care oferim tuturor posibilitatea de a-și achiziționa o vilă în Westfield mai ușor ca niciodată: fără avans, indiferent de modalitatea de plată aleasă.” (Emanuel Bistrian – CEO Westfield)

Bun venit acasă!

Scrie-ți și tu povestea în Westfield. Te așteptăm să vizitezi cartierul nostru, un loc în care regăsești o atmosferă prietenoasă, vile moderne la cheie, străzi largi de minim 6 metri pavate, peluze şi iarbă mereu verde, utilităţile complete dar și primul ClubHouse rezidențial din Arad care va pune la dispoziție piscine, sală de sport, terenuri sportive, cafenea și restaurant, grădiniță și creșă, cinema. Toate acestea formează un pachet de beneficii pe care le oferim cu mult drag, doar aici în Westfield!

www.westfield.ro