380 de rromi, mai aproape de un loc de munca

De Diana Dutu
3Comentarii
La seminarul de sensibilizare organizat în cadrul proiectului FOTO: FAN
La seminarul de sensibilizare organizat în cadrul proiectului FOTO: FAN
Prin proiectul „Egalitate de şanse la o viaţă împlinită”, derulat de DGASPC Arad şi ASSOC Baia Mare.

ARAD. Săptămâna aceasta se pune punct final proiectului ,,Egalitate de şanse la o viaţă împlinită” derulat de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Arad în parteneriat cu Asociaţia ASSOC Baia Mare.

„Obiectul general al proiectului l-a constituit facilitarea accesului pe piaţa muncii pentru 380 persoane de etnie romă aflate în risc de marginalizare şi excluziune socială” – precizează Vanina Vanci, purtător de cuvânt al DGASPC Arad. Beneficiarii proiectului au fost selectaţi din comunităţile rrome din localităţile Pecica, Buteni şi Sântana, dar şi din rândul rromilor aflaţi în detenţie la penitenciarele Arad şi Timişoara. Pentru ei au fost organizate cursuri de formare profesională, consiliere, informare şi mediere profesională.

În preambulul conferinţei prin care s-a marcat finalizarea proiectului, a fost organizat un seminar de sensibilizare a opiniei publice cu privire la marginalizarea şi riscul de excluziune socială a persoanelor rrome.

„Le mulţumim tuturor celor care ne-au ajutat şi ne-au sprijinit pe perioada celor 24 de luni de implementare a proiectului” – încheie Vanina Vanc

Taguri: , , , ,


3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor