393.538 aradeni sunt asteptati la vot

De Simona Butaru
foto JA
foto JA
Aradul are 439 de secții de votare, din care 115 sunt în județ. Au fost primite 433.052 de buletine de vot. Pe listele electorale din Arad sunt înscrişi 393.538 alegători.

ARAD. Organizarea alegerilor pentru desemnarea reprezentanţilor României în Parlamentul European la nivelul judeţului Arad este în grafic, informează Prefectura. “Din punctul de vedere al Instituţiei Prefectului, totul este pregătit pentru organizarea în cele mai bune condiţii a alegerilor de duminică. Sunt pregătite materialele necesare votării pe care le vom distribui împreună cu reprezentanţii Biroului Electoral Judeţean, în cursul zilei de vineri, către primăriile din judeţ. În cursul zilei de sâmbătă, echipe formate din angajaţi ai Instituţiei Prefectului vor verifica amenajarea şi dotarea corespunzătoare a secţiilor de votare. Am convingerea că alegerile din 25 mai se vor desfăşura fără a se întâmpina probleme organizatorice şi nici incidente de natură să aducă atingere ordinii publice”, a declarat Cosmin Pribac, prefectul judeţului Arad.

La nivelul judeţului se vor amenaja 439 secţii de votare, dintre care 115 vor fi în municipiu. Delimitarea secţiilor de votare poate fi consultată pe siteul Instituţiei Prefectului, www.prefecturaarad.ro, secţiunea “Alegeri Europarlamentare 2014”. Au fost primite de la Ministerul Afacerilor Interne 433.052 buletine de vot, inclusiv rezerva de 10% şi buletinele anulate de Biroul Electoral Judeţean în vederea afişării ca model la secţiile de votare şi sediul BEJ Arad. În listele electorale permanente din judeţul Arad sunt înscrişi 393.538 alegători. Cele 439 secţii de votare vor fi amenajate în 384 de locaţii, iar paza secţiilor va fi asigurată de către cadre ale instituţiilor aflate în subordinea Ministerului Afacerilor Interne.

CITESTE SI:

Aradeni, mergeti la vot0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !