433 de experți în educație

De Monica Ardelean
3Comentarii
433 de experți în educație
Județul Arad își va suplimenta numărul de experți în managementul educațional. O nouă serie de experți în educație va fi validată în luna noiembrie după finalizarea contestațiilor. Lista celei de a 9-a serii cuprinde 17 profesori, majoritatea din mediul rural, care au obținut cel puțin 70 de puncte. Unul singur nu a fost promovat pentru că a obținut pe baza dosarului depus la IȘJ Arad doar 30 de puncte.

Alți 10 au primit punctaj 0, ceea ce înseamnă că au renunțat la depunerea dosarului după înscrierea în sistemul on line.

Peste 400 de experți

Până la această dată, județul Arad are 416 experți în educație, validați de minister, la care se vor adăuga și cei 17 promovați în această nouă serie. Un total de 433 de experți în managementul educațional. Dintre aceștia se vor alege probabil și viitorii directori de școli. Aceasta a fost și ultima rundă de înscrieri pentru experți înainte de concurs, în condițiile în care competiția pentru ocuparea funcției de conducere în unitățile de învățământ preuniversitar va fi organizată în luna noiembrie, după cum se discuta la începutul anului școlar.

Calendar

19-23 octombrie 2015 – Depunerea contestațiilor la inspectoratul școlar
23 octombrie-3 noiembrie 2015 – Soluţionarea contestaţiilor.
3 noiembrie 2015 – Afişarea rezultatelor finale ale evaluării portofoliilor
4 noiembrie 2015 – Actualizarea Registrului Naţional de Experţi în Management Educaţional.3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor