Adeverinta pentru pensia de urmas

De Diana Dutu
Adeverinta pentru pensia de urmas
Copiii şi tinerii de peste 16 ani trebuie să demonstreze că îşi continuă studiile şcolare.

ARAD. Sarcină obligatorie pentru copiii şi tinerii care beneficiază de pensie de urmaş. Dacă au depăşit vârsta de 16 ani şi îşi continuă studiile, trebuie să depună la Casa Judeţeană de Pensii, în luna începerii noului an şcolar, cel târziu până în 6 octombrie 2014, adeverinţa şcolară pentru anul scolar 2014-2015, din care să rezulte că urmează în continuare studiile şcolare. La depunere, adeverinţa şcolară va fi însoţită de un cupon de pensie şi copia cărţii de identitate. „Nedepunerea dovezii atrage suspendarea plăţii pensiei de urmaş” – atenţionează Mihaela Vasil, director al CJP Arad.
Începând cu anul şcolar 2009/2010, acordarea pensiei de urmaş nu mai este condiţionată de nivelul formei de învăţământ frecventat, de tipul sau modul de organizare a acesteia, de absolvirea uneia sau a mai multora dintre acestea, cu condiţia ca, în toate cazurile precizate, copilul/ tânărul urmaş să nu depăşească vârsta de 26 ani. JA-D.D.

Program

Programul de lucru al Casei Judeţene de Pensii Arad, situată pe str. Voluntarilor, nr. 2 A (vizavi de Kaufland), este de luni până vineri, între orele 8.00-12.00, iar joi între orele 08.00-18.00. Documentele se depun la camera 4 – parter.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !