Adeverinta scolara pentru alocatia de sustinere

De Diana Dutu
Actele trebuie depuse la sediul DDAC FOTO: FAN
Actele trebuie depuse la sediul DDAC FOTO: FAN
Trebuie depusă la dosar în maximum două săptămâni. Altfel, se pierde dreptul la alocaţie.

ARAD. 25 octombrie este ultima zi în care beneficiarii alocaţiei pentru susţinerea familiei din municipiul Arad pot să prezinte Direcţiei de Dezvoltare şi Asistenţă Comunitară (DDAC) o adeverinţă pentru a nu-şi pierde banii. Este un demers ce trebuie făcut la fiecare început de an şcolar, de către titularul prestaţiei: depunerea la dosarul de alocaţie de susţinere a unei adeverinţe eliberate de unitatea de învăţământ la care sunt înscrişi copiii pentru anul şcolar 2014–2015. Potrivit DDAC Arad, adeverinţa trebuie să conţină numele şi prenumele copiilor, precum şi codul numeric personal al acestora.

„În cazul neprezentării acestei adeverinţe până la data de 25 octombrie 2014, dreptul la alocaţie încetează începând cu luna următoare celei în care beneficiarul nu îndeplineşte respectiva condiţie” – atrage atenţia Oana Pârvulescu, director al DDAC Arad.

Dar aceasta nu e singura adeverinţă ce trebuie depusă la dosar. Până la data de 22 decembrie 2014, titularul alocaţiei de susţinere are obligaţia de a depune la dosarul respectiv (încă o) adeverinţă eliberată de unitatea de învăţământ la care sunt înscrişi copiii, care să ateste faptul că aceştia frecventează o formă de învăţământ organizată potrivit legii.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !