Adeverinţă şcolară pentru alocaţie şi hrană

De Diana Dutu
Adeverinţă şcolară pentru alocaţie şi hrană
Arădenii care doresc să primească alocaţie pentru susţinerea familiei, dar şi cei care vor să beneficieze de hrană de la Cantina Municipală trebuie să depună la dosar adeverinţe şcolare.

Direcţia de Dezvoltare şi Asistenţă Comunitară (DDAC) Arad atenţionează că în conformitate cu prevederile Legii 277/2010 şi Legii 208/1997, titularul dosarului de alocaţie pentru susţinerea familiei şi al dosarului de hrană la Cantina Municipală Arad, are obligaţia de a depune la dosarele respective, la începutul anului şcolar, o adeverinţă eliberată de unitatea de învăţământ la care sunt înscrişi copiii, care să ateste că aceştia frecventează o formă de învăţământ organizată potrivit legii şi dacă beneficiază sau nu de bursă şcolară. „Adeverinţa mai trebuie să conţină numele şi prenumele copiilor, precum şi codul numeric personal al acestora” – precizează Oana Pârvulescu, director al DDAC Arad.

În cazul neprezentării acestei adeverinţe până la data de 25 octombrie 2015, dreptul la alocaţie şi la hrană încetează în luna următoare celei în care beneficiarul nu îndeplineşte respectiva condiţie.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !