AJPIS isi muta sediul

De Diana Dutu
Reactualizat la:
Sediul de pe Ghe. Lazăr trebuie eliberat FOTO: M.A.
Sediul de pe Ghe. Lazăr trebuie eliberat FOTO: M.A.
Din noiembrie, Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială (fosta Direcţie a Muncii) va sta în casă nouă.

ARAD. Constrânsă de împrejurări, Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială (AJPIS) se va muta, în curând, din sediul de pe strada Gheorghe Lazăr nr.20. Imediat după ce Camera de Comerţ (proprietarul clădirii) a reuşit vânzarea acesteia, AJPIS a lansat public o cerere de ofertă pentru închirierea unui spaţiu în vederea desfăşurării activităţii, în suprafaţă de aproximativ 400 mp pentru birouri şi 200 mp pentru arhivă. „Ţinând cont de specificul activităţii, locaţia spaţiului trebuie să fie într-o zonă în care este posibil accesul publicului cu mijloace de transport în comun” – se arăta în cererea de ofertă.

Mutarea trebuie să se facă destul de rapid, Agenţia având termen până la sfârşitul lunii octombrie să părăsească actualul sediu. 11 oferte se află la dispoziţia AJPIS, selecţia urmând a se face zilele acestea astfel încât săptămâna viitoare să se poată semna contractul cu proprietarul viitorului sediu şi să se purceadă la recompartimentarea interiorului (căci toate ofertele impun recompartimentarea pentru ca spaţiul să fie corespunzător specificului ativităţii Agenţiei).

„Publicul de la alocaţii-indemnizaţii trebuie să ştie că Agenţia o să-şi mute sediul. Când acesta va fi pus la punct, vom informa la ce adresă putem fi găsiţi şi cum se poate ajunge la noi” – precizează Daniela Bătrîn, director al AJPIS Arad.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !