Aleargă de nu mai ştiu de ei

De Leo Sfara
Aleargă de nu mai ştiu de ei
Utiştii au avut, azi, din nou, un antrenament fizic. Portarii s-au pregătit separat.

Ziua de azi a început cum nu se poate mai rău pentru jucătorii „Bătrânei Doamne”. Roland Nagy şi secunzii săi le-au servit jucătorilor „bucăţi” în semi-pantă, de 600 şi 800 de metri, repetate de şase ori. Ca de obicei, locul ales a fost platoul dintre Dezna şi Laz, căci prea multe variante de alerga nu există. Practic, sunt aceleaşi trasee, pe care se aleargă prin rotaţie. Nimeni nu a avut vreo problemă, toţi jucătorii venind „în timp”.

Huţan, „spaima” portarilor

Sebastian Huţan este „spaima” goal-keeperilor de la UTA. Apărând chiar şi în „Champions League”, antrenorul cu portarii nu-i „slăbeşte” deloc pe Miron, Anca Trip şi Mara. Ieri dimineaţă, aceştia s-au antrenat separat de colegi, pe terenul din Dezna. mai exigent decât ar crede cineva, Huţan le-a „servit” un antrenament de două ore celor trei, mult peste timpul colegilor care au avut de alergat „bucăţi” în semi-pantă.

„Lucrăm mult fizic”

Sebastian Huţan spune că e mulţumit de băieţi, care se pregătesc fără cusur, chiar dacă acum e mai greu, căci e începutul pregătirillor.
„Nu ne bazăm prea mult pe suprafaţa de joc, aşa că nu avem probleme dacă e îngheţată sau noroioasă. Nu ne deranjează starea terenurilor de aici, lucrăm mai mult fizic decât specific. E perioada de acumulări, e nevoie de forţă şi rezistenţă, e timp să lucrăm şi cu mingea mai mult. E mai greu acum, la început de pregătiri, dar toţi cei trei portari trag de ei, răspund foarte bine solicitărilor. Sunt băieţi de caracter şi mă bucur să lucrez cu ei” – ne-a declarat Huţan.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !