Anexă făcută scrum pe strada Grigore Ureche

De Ioana Costas
Anexă făcută scrum pe strada Grigore Ureche
O anexă a fost făcută scrum în urma unui incendiu care a avut loc miercuri seara, după ora 22.30, pe strada Grigore Ureche.

Anexa – care se întindea pe aproximativ 50 de metri pătraţi – era construită în totalitate din lemn şi nu avea fundaţie. Construcţia improvizată în curte a ars din temelii. Focul – care ardea cu degajări mari de fum, au spus reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad -, a fost întreţinut şi de prezenţa din abundenţă a materialelor inflamabile care se aflau în preajma anexei: materiale plastice, cauciucuri şi cabluri. De asemenea, vântul care a suflat miercuri seara a îngreunat puţin munca pompierilor chemaţi să stingă incendiul, sărind scântei prin toată curtea. Exista pericolul ca flăcările să se extindă la casele vecinilor, din cauza anexei care era lipită de construcţiile lor. Pompierii, cu ajutorul a două autospeciale de stingere, au stins focul în aproximativ 45 de minute, împiedicând extinderea incendiului. Din cauza lipsei iluminatului şi a faptului că pompierii nu au avut acces cu autospeciala la locul incendiului, aceştia au fost nevoiţi să stingă flăcările la lumina lanternelor din dotare.

Posted by ISUJ Arad on Wednesday, February 17, 2016

De la ce anume a pornit incendiul? Ei bine, se pare că proprietarul anexei avea latrina amplasată în curte, chiar lângă construcţia din lemn care a ars. Pentru a avea lumină la latrină omul a tras un fir de curent. Bineînţeles că totul a fost improvizat. Aşa că a fost nevoie doar de un scurtcircuit izbucnit la improvizaţia făcută de proprietar ca să ardă tot ce era prin jur. Casa de locuit nu a fost afectată de incendiu, aceasta fiind situată la o distanţă de 20 de metri faţă de anexă.

Incendiu anexa casa mun. Arad

Posted by ISUJ Arad on Wednesday, February 17, 20160Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !