“Arad, dragostea mea” revine

De Monica Ardelean
“Arad, dragostea mea” revine
ARAD. Cunoscutul proiect al Mișcării arădene , „Arad, dragostea mea” a ajuns la a 4-a ediție. Proiectul educațional lansat în martie 2009, are drept scop sensibilizarea copiilor din școlile arădene cu privire la valorile și frumusețea Aradului.

„Organizația noastră a pregătit o prezentare atractivă a Aradului cu o durată de aproximativ 1 oră, într-un format interactiv, destinată în principal orelor de dirigenție. Prezentarea conține în special elemente cu privire la istorie, cultură, arhitectură, sport, cercetare și timp liber, și se bazează pe jocuri și aplicații practice amuzante. Proiectul conține mai multe versiuni, cu grade diferite de dificultate și metodologie diferită, destinate celor 3 cicluri școlare: primar, gimnazial și liceal”, a detailat Adela Cristea, sufletul acestui proiect..

Țintele acestei ediții

Dacă până în prezent au fost peste 2 200 de beneficiari din școlile arădene, pentru această ediție reprezentanții Mișcării Arădene și-au propus ca proiectul să includă 3000 de beneficiari. Ce se propune: concursuri între școli și realizarea unei noi versiuni a proiectului. Noutatea este includerea în echipa de proiect a doi elevi pasionați de Arad: Teodor Stoica și Eugen Rogojan care vor colabora la partea de documentare atât pentru concurs cât și pentru cea de a 2-a versiune a prezentării.

La finalul anului școlar, la fel ca în fiecare an, va fi organizată o nouă ediție a concursului de creații „Arad, dragostea mea”, în care elevii vor fi invitați să prezinte lucrări pe această temă (desene, eseuri, picturi, lucrări plastice, lucrări audio-video, etc).0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !