AradFM emite dintr-un nou sediu

De Diana Dutu
Reactualizat la:
2Comentarii
AradFM emite dintr-un nou sediu
ARAD. Inaugurare în lumea radio-ului local: AradFM s-a mutat într-un nou sediu. Dacă până acum a emis de la Sala Polivalentă, de azi înainte AradFM emite de la etajul al doilea al Teatrului Clasic „Ioan Slavici” din Arad.

La momentul inaugural a fost prezent însuşi preşedintele Consiliului de Administraţie al Societăţii Române de Radiodifuziune, Ovidiu Miculescu – arădean, de obârşie. El a tăiat panglica inaugurală a noului sediu AradFM.

„Este un spaţiu care oferă condiţii mult mai bune pentru realizatori, dar şi pentru cei care ne vizitează, totul spre bucuria ascultătorilor noştri. Eu zic că trebuie să menţinem un anumit standard pentru Societatea Română de Radiodifuziune şi cred că acest spaţiu se ridică, la momentul actual, la nivelul cerut, inclusiv din punctul de vedere al dotării tehnice” – subliniază Mihai Anghel, director al Radio Timişoara, „părintele” AradFM.

Odată cu mutarea în noul sediu, se îmbogăţeşte oferta editorială a AradFM. „Vor exista trei buletine de ştiri zilnic, de luni până vineri. Vor fi buletine de ştiri locale, despre Arad, municipiu şi judeţ, la orele 11.30, 14.30 şi 18.30. Vor fi câte cinci minute de ştiri despre Arad. Acesta va fi programul de FM obişnuit, pe care îl ascultă arădenii pe frecvenţa 102,9. Este un prim pas spre îmbogăţirea ofertei editoriale, care sperăm să fie urmat de o emisiune proprie, făcută din Arad pentru arădeni” – spune Mihai Anghel.

Ţel: a informa şi a educa

„Suntem un post de radio public şi consider că principalele noastre misiuni sunt de a informa şi de a educa. Cei care doresc să aibă în jurul lor oameni educaţi, cei care doresc să fie informaţi prompt, drept, imparţial şi direct, ne vor alege. A informa şi a educa sunt ţelurile noastre, iar acest lucru se va resimţi în muzica pe care o difuzăm, în informaţiile pe care le prezentăm, în invitaţii pe care îi vom avea în studio. Informăm şi educăm. Suntem un post de radio public, suntem susţinuţi de România, prin urmare trebuie să dăm ceva înapoi celor care ne plătesc” – punctează Cătălin Lăpuşcă, realizator programe AradFM.

Arad FM a intrat pe unde

Taguri: , , , ,


2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor