Aradul, cu felicitari din partea Comitetului Regiunilor

De Adriana Barbu
Foto: A. Barbu
Foto: A. Barbu
Standul Aradului la Bruxelles a avut trecere nu doar printre vizitatori, ci şi la organizatorii evenimentului din clădirea Jacques Delors.

Arad. Moment de mândrie pentru Primăria Arad după participarea la „Open Doors Day – Ziua porţilor deschise la instituţiile europene din Bruxelles”. Succesul standului arădean a fost confirmat nu doar de vizitatorii veniţi la standul oraşului în număr foarte mare, ci chiar şi de reprezentanţii Comitetului Regiunilor. „Standul de prezentare a oraşului nostru a fost unul dintre cele mai vizitate şi mai apreciate de către vizitatorii care au trecut pragul clădirii Jacques Delors a Comitetului Regiunilor pentru a lua contact cu cele 37 de standuri ale oraşelor, regiunilor şi provinciilor dornice să se prezinte la “Festivalul regiunilor şi oraşelor europene”. Pe 17 mai, standul Aradului a fost primul care i-a întâmpinat pe vizitatori şi primul în preferinţele lor, se mai arată în comunicatul Primăriei Arad.

Un stand mai mare

Modul în care a fost gândită prezentarea Aradului, multiplele oferte dedicate toate cuceririi vizitatorilor şi entuziasmul organizatorilor prezenţi la stand, care au intrat pe tot parcursul evenimentului în dialog cu cei veniţi să ia contact cu Aradul, a fost reţeta de succes a spaţiului oferit oraşului nostru.

Iar Primăria Arad susţine că acest fapt a fost confirmat şi de organizatorii „Festivalului regiunilor şi oraşelor europene”, care le-au promis arădenilor că, în anul 2015, la următoarea ediţie a Zilelor Porţilor Deschise la Comitetul Regiunilor, Aradul va primi un spaţiu şi mai mare pentru a-şi putea prezenta cât mai bine oferta.

Tot un barometru al reuşitei arădene, spune informarea, au fost şi miile de vizitatori care s-au oprit la zona de expunere a Aradului. Cei mai mulţi vizitatori s-au arătat interesaţi de zona exactă în care este situat Aradul, cum se ajunge aici, care sunt punctele de atracţie turistică ale municipiului şi zonei înconjurătoare, de unde pot fi cumpărate salamul de Nădlac, brânza, ţuica, cozonacul şi vinul pe care le-au degustat la stand.

Mare parte din cei care au vizitat expoziția au urat succes Aradului în lupta pentru cucerirea titlului de Capitală Europeană a Culturii în anul 2021, dezideratul oraşului nostru fiind evident pentru mai toţi cei prezenţi la Comitetul Regiunilor, sâmbătă, 17 mai.

Cu încredere

„Succesul pe care l-a avut standul nostru la Bruxelles ne dă încredere că astfel de evenimente sunt cele pe care trebuie să mizăm atunci când vrem să facem cunoscut Aradul în Europa şi în lume. Vreau să felicit întreaga echipă care s-a ocupat de acest eveniment şi sper că viitoarele participări ale Aradului la târgurile internaţionale care au ca ţintă promovarea regiunilor şi oraşelor să se concretizeze în cât mai mulţi turişti curioşi care să treacă pragul municipiului nostru. Primul pas a fost făcut, am dobândit experienţă şi putem merge acum mai departe cu încrederea că avem ce arăta Europei”, a precizat primarul Aradului, Gheorghe Falcă.

Pe facebook

Cei interesaţi de cum s-a prezentat Aradul al Bruxelles pot vedea imagini cu standul arădean amenajat la Comitetul Regiunilor şi pe pagina de facebook – Arad 2021.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !