Asfalt proaspat la Chisineu-Cris

De Simona Butaru
Se modernizează străzile FOTO:JA
Se modernizează străzile FOTO:JA
Milioane de lei alocate de Primăria Chişineu-Criş pentru modernizarea străzilor din oraş.

ARAD. Primele zile ale anului vin cu veşti bune pentru locuitorii oraşului Chişineu-Criş. Primăria localităţii a anunţat organizarea licitaţiei de lucrări pentru modernizarea mai multor străzi. Valoarea estimată a lucrărilor este de 2.983.870,96 lei la care se adaugă TVA.

Firmele interesate vor trebui să depună o garanţie de participare în cuantum de 59.500 lei, iar garanţia de bună execuţie se va constitui în procent de 10% din valoarea contractului, fără TVA. La licitaţie nu se va putea prezenta orice firmă de apartament. Cifra medie de afaceri globală din cel mult ultimii 3 ani a ofertanţilor va trebui să fie cel puţin egală cu 5.950.000 lei şi vor avea obligaţia de a prezenta lista lucrărilor executate în ultimii 5 ani, din care să rezulte că au fost duse la bun sfărşit lucrări similare obiectului contractului. Firma trebuie să dispună de toate utilajele necesare modernizării de drumuri, inclusiv de o staţie de mixturi asfaltice.

Una dintre cerinţele importante din contract este stipulată încă din anunţul de licitaţie. Firmele care vor câştiga lucrarea nu se vor putea aştepta la suplimentarea fondurilor pe parcursul execuţiei modernizării. În cadrul devizului general nu au fost prevăzute cheltuieli pentru „diverse şi neprevăzute”. Licitaţia va avea loc în data de 20 ianuarie.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !