Au consiliat cu succes

De Monica Ardelean
Reactualizat la:
Au consiliat cu succes
Un proiect de succes al UAV „Student consiliat, excelent viitor angajat” se apropie de final. Au fost consiliați 1.020 studenți din grupul țintă, o parte din ei fiind deja angajați în timp ce alții au decis să își continue studiile.

Au învățat de la italieni

În cadrul acestui proiect 22 studenți în 5 etape au realizat practica intensivă internațională, în Italia și în acest moment alți cinci studenți se află în Torino, după ce au fost selectați în urma ultimei etape de concurs dedicate stagiului de practică intensivă internațională.

Premii în bani

Tot în cadrul proiectului s-a desfășurat și concursul „Cel mai bun plan de dezvoltare a carierei” unde s-au finalizat cele trei etape de selecție și simularea unui interviu de angajare. Ultima etapă va aduce premiu celor mai buni 8 studenți dar, la finele proiectului 40 dintre cei mai buni participanți vor beneficia de câte 2.000 lei premiu.

Pe toată durata derulării proiectului s-au urmărit realizarea indicatorilor finali ai proiectului: angajarea studenților după ce au fost consiliați sau continuarea studiilor . „Este unul din proiectele de succes ale UAV care a venit în sprijinul studenților în încercarea acestora de a-și începe o carieră. Este o mână de ajutor la început de drum de care ne bucurăm că au beneficiat un număr atât de mare de studenți” a punctat rectorul UAV, Ramona Lile.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !